eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како стоиме ние Македонциве на еRepublik, кои ни се најголеми пријатели и душмани?

Lugje daj selete se od Turcija sve e skapo moving tiket rise from 26/27TRY to 44/45 TRY

Кој сака нека ме додаде во пријатели Loony Seo сум потпишан

Значи ајде денес гласање. Еве што има од Macedonian Treasury:

1.Многу е важно да го задржите своето право на глас за по касно затоа што не се знае каде ке е потребна вашата помош!!!!

2.Тие кои нема да имаат достап до интернет по касно да гласаат сега за Poker во Турциja или masila во Индонезиja!

3. Macedonian Treasury ќе ги снабдува сите со карти.

Имам информациja што лазократите сакат да ги искористат вашите гласови за нивни цели. Но знаете ли кои се тие и какви се нивните цели? Лазократите се турци, кои се против BattalGazi. На последните парламентарни избори го поткрепиja обидот на теократите за ТО во Италиja. Теократите се исто така анти-турско насочени. Тие се борат за слободата на Грциja!!! Затоа со помагането на лазократите ние помагаме за грчкото ослободување. Важно е да сме заедно и да ги поткрепиме нашите соjyзници, а тие се PEACE и BattalGazi. Контактите со опозициjaта се опасни и ja подкупуваат довербата на нашите приjaтели. Затоа ве молам бидете внимателни со нив!!!

По касно, во текот на денот ке ja обjaвам статиjaта со актуелна информациja за тоа каде и како да гласаме. Се очекуваат обиди за превземане и на уште неколку места. Да видиме каде е потребна нашата помош.

Ви благодарам на сите за поткрепата.
Заедно сме наj силни!!!

Да се пофалам ја,конечно 17 левел фатив,да ми се множат ај:vozbud:

хајт со здравје мене ме фатија!
Епа така ти е кога отвораш 3 акаунти...
џабе времето

ја денес 12ти лвл фатив...

Еве и јас да се пофалам кренав 17 лвл!!!
Иначе за сите што се во Индонезија како што објави Macedonian Treasury
гласајте за МАСИЛА, а во никој случај немојте да гласате за Виктор Петреску бидејки тој е романец и преку него романците пробуваат да и напраат ТО на Индонезија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom