eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
bidejki ne mi dade da se preselam od romanija vo ungarija otidov vo srbija
kaj da odam posle
igrava stanuva dosadna

bidejki ne mi dade da se preselam od romanija vo ungarija otidov vo srbija
kaj da odam posle
igrava stanuva dosadna

Е јеби га, нормално дека е досадно кога за 5 минути завршуваш све што треба да се направи во текот на еден ден. Затоа еРепублик не треба да биде главна преокупација, туку нешто споредно. Ако имате повеќе слободно време играјте OGame (по можност на минимум 3 универзуми истовремено :pos2:) или WoW.

Иначе иди во Индонезија, би требало да е најдобро таму.

За тие што сте во Унгарија или другите земји од PEACE: PEACE WAR GAMES продолжуваат! Тепајте се во војната Аргентина-Чиле од државата во која се наоѓате.

Ме интересира колку плата добиваш ако бидеш во војската на некоја земја пример Индонезија повеќе зимаш нешто од обичното или исто ?
Инаку имам веќе 615+ експириенс уште неколку дена ќе фанам 17-ти и уште еден хард воркер медал.

Ме интересира колку плата добиваш ако бидеш во војската на некоја земја пример Индонезија повеќе зимаш нешто од обичното или исто ?

Врска неам за плата колку зимаат во војските. Знам дека војските имаат свои компании за железо и за оружје и војниците работат во нив, т.е. сами си ги прават оружјата кои ги користат во војни и за тренинзи. А плата колку зимаат во тие компании не знам.

Greetings to All eMacedonians

Hello everybody,

Today please don't vote in anywhere.PM to me ...We have a problem about elections.And we may need your votes.Please PM to me :)

My citizen name : burakkocamis

And also, If you wanna be one member of International Lazocracy Community Team ; you can make connection with me :)

Best Regards from Lazocracy,
burakkocamis from TR,

burakkocamis напиша:
Hello everybody,

Today please don't vote in anywhere.PM to me ...We have a problem about elections.And we may need your votes.Please PM to me :)

My citizen name : burakkocamis

And also, If you wanna be one member of International Lazocracy Community Team ; you can make connection with me :)

Best Regards from Lazocracy,
burakkocamis from TR,
If you help us,we'll never forget it :helou:

Праќајте пораки на ерепублик кај членов погоре сега да им помогнеме ем сигурно ќе ви платат или дадат бесплатна карта до Турција да гласаме на изборите.
^ Sent PM burakkocamis.

леле... 2лвл за 15мин...хехех едниот 11ти другиот 10ти лвл акаунт...цело време на Аргентина-Чиле се тепам.. гласајте за овие шо се со наши аватари...

Врска неам за плата колку зимаат во војските. Знам дека војските имаат свои компании за железо и за оружје и војниците работат во нив, т.е. сами си ги прават оружјата кои ги користат во војни и за тренинзи. А плата колку зимаат во тие компании не знам.
Јас сум во војска нишо плата незимаш само ти даваат оружје на 2 недели да можеш да се бориш и тикети исто и си работиш каде сакаш.Само добиваш наредба на форум на војската и толку не е ништо посебно.Не ни мора да работиш во фирмите на војската.

Абе денес гласање во Индонезија. Како да се гласа? :)

Ајде пак малце помош, како да се преселам моментално сум во NewYork сакам да идам во индонезија,јава пошо глеам сите сте таму некој да објасни степ бај степ што како да напраам.... иначе сум 10 лвл ник : triXt3r

Ајде пак малце помош, како да се преселам моментално сум во NewYork сакам да идам во индонезија,јава пошо глеам сите сте таму некој да објасни степ бај степ што како да напраам.... иначе сум 10 лвл ник : triXt3r
Купи тикет и иди кај профилот цханге ресиденце и бирај таму каде ќе идеш.Иди во Јава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom