JerryMK
Sexy Girls in your town for night
bidejki ne mi dade da se preselam od romanija vo ungarija otidov vo srbija
kaj da odam posle
igrava stanuva dosadna
kaj da odam posle
igrava stanuva dosadna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bidejki ne mi dade da se preselam od romanija vo ungarija otidov vo srbija
kaj da odam posle
igrava stanuva dosadna
Ме интересира колку плата добиваш ако бидеш во војската на некоја земја пример Индонезија повеќе зимаш нешто од обичното или исто ?
If you help us,we'll never forget it :helou:burakkocamis напиша:Hello everybody,
Today please don't vote in anywhere.PM to me ...We have a problem about elections.And we may need your votes.Please PM to me
My citizen name : burakkocamis
And also, If you wanna be one member of International Lazocracy Community Team ; you can make connection with me
Best Regards from Lazocracy,
burakkocamis from TR,
Јас сум во војска нишо плата незимаш само ти даваат оружје на 2 недели да можеш да се бориш и тикети исто и си работиш каде сакаш.Само добиваш наредба на форум на војската и толку не е ништо посебно.Не ни мора да работиш во фирмите на војската.Врска неам за плата колку зимаат во војските. Знам дека војските имаат свои компании за железо и за оружје и војниците работат во нив, т.е. сами си ги прават оружјата кои ги користат во војни и за тренинзи. А плата колку зимаат во тие компании не знам.
Иди во хоме и стегни на конгрес елецтион деј и таму гласај ти ги препорачувам Matzanesia.Абе денес гласање во Индонезија. Како да се гласа?![]()
Тоа ме интересираше.Иди во хоме и стегни на конгрес елецтион деј и таму гласај ти ги препорачувам Matzanesia.
За таа партијата гласаше Matzanesia.?Тоа ме интересираше.
Фала.
Да да.За таа партијата гласаше Matzanesia.?
Купи тикет и иди кај профилот цханге ресиденце и бирај таму каде ќе идеш.Иди во Јава.Ајде пак малце помош, како да се преселам моментално сум во NewYork сакам да идам во индонезија,јава пошо глеам сите сте таму некој да објасни степ бај степ што како да напраам.... иначе сум 10 лвл ник : triXt3r