eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ставете сите во потпис за ерепублик така можеби ке се регистрираат повеќе.

Повеќето имаме таков или сличен на тој со мали измени на пример внатре е старото знаме на Македонија.

Овој јас го направив. :uvo:
Тој другиот не ми правеше ќеиф, ептен нискоквалитетна беше сликата. :)

Некако слабо војни во индонезија од преќе чекам да има нешто да се тепам денес :toe:

Левел 15 сум сега и ме примија во Хрватска војска.

Некако слабо војни во индонезија од преќе чекам да има нешто да се тепам денес :toe:

Па дојди во Унгарија, Western Transdanubia мислам се викаше областа кај што има Q5 болница. Има две битки денес, а можно е и утре да има нови.

Па дојди во Унгарија, Western Transdanubia мислам се викаше областа кај што има Q5 болница. Има две битки денес, а можно е и утре да има нови.
Се преселив, добро е. Можете и останатите да се преселите.

Само се шетаме од држава во држава како бездомници сме:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Сепак играва станува досадна малце и мора да си ја направиме малце поинтересна, ако ништо друго барем со селење на различни места и контакти со различни народи. Ова селење се разбира ќе заврши кога ќе добиеме своја држава.

Неможам да се преселам сакам предходно да ги претворзам индонезискиве пари во злато што ги имам ама некој баг е изгледа ми прави проблем.
Ooops! The transaction wasn't successfull. Time to wake up an engineer and notify him about this. Don't worry, any issue will be fixed in the following hours.

Неможам да се преселам сакам предходно да ги претворзам индонезискиве пари во злато што ги имам ама некој баг е изгледа ми прави проблем.

Ке ги смениш после во Унгарија. Како да мораш само злато да пренесеш на царина па да мењаваш кај што си.

и јас неможам да ги сменам:tapp:
истото ми го покажува

Додека не добиеме своја држава сè е веќе досадно во играва. :(

Сеа идеме у Унгарија?

Може некој карта да ми прати?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom