eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2:сје полека брат не се пали толку:vozbud::smir:

иначе фанав 16 левел сеа
јееее:helou:

:pos2::pos2:сје полека брат не се пали толку:vozbud::smir:

иначе фанав 16 левел сеа
јееее:helou:
хаха,пер се заебавам па и ти.Сега стана интересно само овој дибеков шо ми е претседател не објавува војни па морав де се селам за да се борам.

Сите сојузници на Романија нападнаа некоја земја од PEACE.ЈА најдовте сама Романија,само сега кога ќе се пуштат сите од Атлантис,повеќе сме и појаки сме.
ЌЕ ВЕ ЗГАЗИМЕ!!!! :D:P
Brat pa ako odime vo PEACE(sto e mn izvesno) podobor ke bide Ungarija da ja zazeme Podolia bidejki tie ke ni se sojuznici a i romanija ke stane malku poslaba...

inace interesna e bitkata za Podolia...
Vo prednost zasega se Ungracite no ima uste 5 casa do krajot...
Napred Ungarija, Napred PEACE...
i tie sto ste vo Podolia ne plasete se mozete da se premestite vo Indonezija region Java...

Како што изгледа романија ќе ги изгуби своите најјаки територии. Подолиа и Западен Сибир. И двете имат многу ресурси во нив. Јас се преселив од подолиа во молдова бидејќи и таму има Q5 болница. По се изгледа Романија ќе го изгуби приматот Светска еСила :)

Како што изгледа романија ќе ги изгуби своите најјаки територии. Подолиа и Западен Сибир. И двете имат многу ресурси во нив. Јас се преселив од подолиа во молдова бидејќи и таму има Q5 болница. По се изгледа Романија ќе го изгуби приматот Светска еСила :)
Da da....
Озбилно се нападнати Podolia i West Siberian Region- региони со Q5 болници и одбранбени системи, како и многу ресурси...

А зошто да се селиме од подолиа шо има врска ако ја земат Унгарците

Тоа значи нема веќе Q5 болница, не е толку сигурна територија и не сум сигурен за компаниите дали ќе можат ра работат. Сега единствено добро во Подолиа ќе биде High Iron. Прашање е колку ќе сакат Унгарците да дадат многу пари за Q5 болница и defence system за подолиа кога може романците да го вратат ударот и да ја завземат пак.

Sayonara, се селам ја у Јава. :helou:

Дајте уште еден билет. Имам 1 ама ми треба за првин во друго место да се преселам. Неможам тука во Јава во војна се. Ќе се моли некој да даде еден билет.:smir:
Dragje

Sayonara, се селам ја у Јава. :helou:

Дајте уште еден билет. Имам 1 ама ми треба за првин во друго место да се преселам. Неможам тука во Јава во војна се. Ќе се моли некој да даде еден билет.:smir:
Dragje
Па нели еднаш ти дадов на тебе ( ако не сум те згрешил со некој друг ):)

Па нели еднаш ти дадов на тебе ( ако не сум те згрешил со некој друг ):)
На почетокот беше ваљда од Србија да дојдам у Романија. Ако дадеш ветувам ќе ти ги вратам парите во најбрз можен рок. :smir:

Помогнете му не Русија борете се на нивна страна против Американците.
Ако сте во следниве држави не мора да се селите во Русија да се борите тие имаат потпишано договор и од таа држава можи да се борите на нивна страна.
Јас така направив се борев за русија од Индонезија.
Ова се државите од кои може да се борите:Иран , Унгарија , Индонезија , Србија , Португалија , Италија , Бразил , Аргентина , Турција и Холандија.

Знам дека имаме наши луѓе во Турција и Србија сигурно па повелете во одбрана на браќата Руси.
Подршка за Николче.

Сите сојузници на Романија нападнаа некоја земја од PEACE.ЈА најдовте сама Романија,само сега кога ќе се пуштат сите од Атлантис,повеќе сме и појаки сме.
ЌЕ ВЕ ЗГАЗИМЕ!!!! :D:P

Индонезија е закон

Помогнете му не Русија борете се на нивна страна против Американците.
Ако сте во следниве држави не мора да се селите во Русија да се борите тие имаат потпишано договор и од таа држава можи да се борите на нивна страна.
Јас така направив се борев за русија од Индонезија.
Ова се државите од кои може да се борите:Иран , Унгарија , Индонезија , Србија , Португалија , Италија , Бразил , Аргентина , Турција и Холандија.

Знам дека имаме наши луѓе во Турција и Србија сигурно па повелете во одбрана на браќата Руси.
Подршка за Николче.

Индонезија е закон

Такае Жика и јас се борев од Индонезија на страната на Русијаи како што кажа Индонезија е закон!!!

Не сум многу искусен член, али приметив дека не е некоја предност ако живееш во индонезија или романија за разлика од хрватска ( кај што живеам моментално )... во романија и индонезија те бркаат од работа ако имаш помалку од 80-90 wellness, што не е случај со хрватска... кај мене можеш на колку сакаш да го држиш wellness-от, а постојано добиваш накачување... така да, место да војуваш еднаш во денот за двете светски сили, можеш во хрватска да војуваш по 4-5 пати во 2-3 дена ( хрватска е вмешана во војна еднаш на неколку дена )...

и нешто во врска со економијата... со 4 skill за три дена можеш да заработиш еден златник, плус да ти остане некоја куна за да си купиш леб за неколку дена...

а q5 болници има во славонија и северо-западна хрватска...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom