DracevoTheCity
Чиста Македонија !
:pos2::pos2:сје полека брат не се пали толку
:smir:
иначе фанав 16 левел сеа
јееее:helou:

иначе фанав 16 левел сеа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха,пер се заебавам па и ти.Сега стана интересно само овој дибеков шо ми е претседател не објавува војни па морав де се селам за да се борам.:pos2::pos2:сје полека брат не се пали толку:smir:
иначе фанав 16 левел сеа
Brat pa ako odime vo PEACE(sto e mn izvesno) podobor ke bide Ungarija da ja zazeme Podolia bidejki tie ke ni se sojuznici a i romanija ke stane malku poslaba...Сите сојузници на Романија нападнаа некоја земја од PEACE.ЈА најдовте сама Романија,само сега кога ќе се пуштат сите од Атлантис,повеќе сме и појаки сме.
ЌЕ ВЕ ЗГАЗИМЕ!!!!![]()
Da da....Како што изгледа романија ќе ги изгуби своите најјаки територии. Подолиа и Западен Сибир. И двете имат многу ресурси во нив. Јас се преселив од подолиа во молдова бидејќи и таму има Q5 болница. По се изгледа Романија ќе го изгуби приматот Светска еСила![]()
Па нели еднаш ти дадов на тебе ( ако не сум те згрешил со некој друг )Sayonara, се селам ја у Јава. :helou:
Дајте уште еден билет. Имам 1 ама ми треба за првин во друго место да се преселам. Неможам тука во Јава во војна се. Ќе се моли некој да даде еден билет.:smir:
Dragje
На почетокот беше ваљда од Србија да дојдам у Романија. Ако дадеш ветувам ќе ти ги вратам парите во најбрз можен рок. :smir:Па нели еднаш ти дадов на тебе ( ако не сум те згрешил со некој друг )![]()
Сите сојузници на Романија нападнаа некоја земја од PEACE.ЈА најдовте сама Романија,само сега кога ќе се пуштат сите од Атлантис,повеќе сме и појаки сме.
ЌЕ ВЕ ЗГАЗИМЕ!!!!![]()
Ајде сеа ке ти пратамНа почетокот беше ваљда од Србија да дојдам у Романија. Ако дадеш ветувам ќе ти ги вратам парите во најбрз можен рок. :smir:
Помогнете му не Русија борете се на нивна страна против Американците.
Ако сте во следниве држави не мора да се селите во Русија да се борите тие имаат потпишано договор и од таа држава можи да се борите на нивна страна.
Јас така направив се борев за русија од Индонезија.
Ова се државите од кои може да се борите:Иран , Унгарија , Индонезија , Србија , Португалија , Италија , Бразил , Аргентина , Турција и Холандија.
Знам дека имаме наши луѓе во Турција и Србија сигурно па повелете во одбрана на браќата Руси.
Подршка за Николче.
Индонезија е закон