eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ajde konecno 16 level.....
Superr sea mi dade uste 5 gold znaci definitivno ostanuvam vo indonezija i za site koi imaat skill na land neka dojdat da raotat vo Iron School taa e nasa firma t.e makedonska vo sopstvenost na daskalot..

Ajde konecno 16 level.....
Superr sea mi dade uste 5 gold znaci definitivno ostanuvam vo indonezija i za site koi imaat skill na land neka dojdat da raotat vo Iron School taa e nasa firma t.e makedonska vo sopstvenost na daskalot..

Дава 16 голд кога ќе стигнеш 16-ти левел ?
Инаку овој газдава нејке да ме отпушти ми пишав ми нема ништо вратено инаку уште вчера ќе одев кај Даскалот ама нека го вилнесот ми е 50 веќе два дена намерно (да ме отпушти) а овој нејке а по 12/13 IDR му зимам. Ако сака со ваков вилнес ќе седам тука ќе билдам ескпириенс.

dali zapocna vojnata megu Romanija i Indonezija??

Дава 16 голд кога ќе стигнеш 16-ти левел ?
Инаку овој газдава нејке да ме отпушти ми пишав ми нема ништо вратено инаку уште вчера ќе одев кај Даскалот ама нека го вилнесот ми е 50 веќе два дена намерно (да ме отпушти) а овој нејке а по 12/13 IDR му зимам. Ако сака со ваков вилнес ќе седам тука ќе билдам ескпириенс.
Ne ne koga ke krenes 16 ti dava uste 5 gold... a ne 16 gold:vozbud:

Сега видов ама не ми ја дава во Active War List инаку одиме во напад да ги рушиме Романциве :helou:
Уште 1 експириенс фаќам 16-ти левел.
Аааа дојдете да рушите:):)

aj sega ke se borime megusebe...

jas sum vo Romanija

ке правам нов јузер,овој доста беше експериментирање...у индонезија или у романија да одам??/ во која област??ај кажете побрзо..

нов јузер: makedonero у индонезија,област јава..пуштајте покони шо не ви требаат...

Темата за Македонија на еРепублик форумот е заклучена:toe:

Не е прв пат

Темата за Македонија на еРепублик форумот е заклучена:toe:

Пред околу 3 недели, некаде околу први мај, имаше тема за Македонија, и ова Анти-Македонциве, се убија од коментирање, таа тема за само 2-3 дена имаше околу 50 страници полни со коментари и беше прегледана околу 2500 пати, со што беше на врвот според популарност:baeh:. Ама се деси нешто и ја затворија темата, бидејќи почнавме да забегуваме со дискусиите.....:duel:

Знам,знам за таа тема шо беше порано

Абе сега само што видов Подолиа е нападната. Сега за сега унгарците се до половина пат но имат уште многу за борба. Сигурно и војски од атлантис ќе дојдат во подолиа. Борбата трае уште 15 часа значи до кај 3 на пладне. Јас викам ако во 2 унгарците водат сите што сме во подолиа да одеме во друга зона. Затоа сите си имајте барем еден билет за секој случај :)

Сите сојузници на Романија нападнаа некоја земја од PEACE.ЈА најдовте сама Романија,само сега кога ќе се пуштат сите од Атлантис,повеќе сме и појаки сме.
ЌЕ ВЕ ЗГАЗИМЕ!!!! :D:P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom