eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Левел 12. :helou:
И тие што ќе се состанувате. Можеме сите да ги направиме (и тие со помал левел и тие со поголем) точките на разговор. Така би можеле сите на некој начин да учествуваме. :)

Кој е расположен за разменување гифтови? Ми се деси некој баг, имам 20 помалку велнес отколку што би требало да имам...:toe:

а Можно е во теков на денот да почнат битки во Индонезија?

Кој е расположен за разменување гифтови? Ми се деси некој баг, имам 20 помалку велнес отколку што би требало да имам...:toe:
Sea sum vo skolo koa ke si dojdam doma ke ti pratam nekolku :)...pozz

http://www.erepublik.com/en/article/why-fyro-m-should-not-exist-in-game-798753/1/20
Грчки провокаторски пи***.
Туку ќе се смееме ние кога ќе дојде изборот за конгрес:pos2:

Им пишав јас нешто, и ги поздравив со песната од Јустин :)
Него за ТО во Грција мислам дека не е сега време пишав и таму на другиот форум шо ни е, прочитајте повеќе.

Кога е состанок? Сакам и јас да учествувам. Може ке имам нешто ке ве заинтересира.

Ме интересира дали скилот се накачува повеќе (за работа зборам) ако работам со поголем велнес или нема везе тоа секогаш исто се накачува?

иии 7ми лвл...и дај објаснете како да се тепаммм!!!!! идам барам,нема нишо...у москва сум, али под норвешка окупација изглеа...

Кај бе војна не ми дава мене ништо никаква активна нема денеска во Индонезија :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom