eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Промена на времето за состанок.
Состанокот ќе се одржи во 19:30 часот.

e taka vece moze..
a i nikolce e vo amerika a toj e eden od nasite najdobri igraci.. nema logika da ne prisustvuva... dokolku bi bilo u 1 casot(kaj negeo 6 ili 7 sabajle) ne bi mozel da prisustvuva..

Добро.Мора минимум 20 учесници да има.

Таман е во 19:30, ваљда сите се дома то време, пред излегвање...

Lugje koga ke bide 24 jas do toga ke fatam 14 level i ke vi se pridruzam a za macedonia until i die ne e fer da bide baniran site igra4i na erepublik da prataat apell do adminot a Vaclav e tolku glup i mn me nervira i nema deka ne se potpisal na sekoj forum go ima da mu se u gado mn e glupo od Vaclav na forumite. Jas pisav poraka ne eden drugar srbin da pisuva na negovite da pisuvaat na forumot za eMacedonia Singed Pozz do site:salut:

i italjancite ni pisaa singed ITAmartin
Posted about 6 hours ago
Open letters » Add new country Macedonia
signed from italy!!

ееепа топ,19-30......нема да можам да се успијам значи сигурно:pos2:

Lugje koga ke bide 24 jas do toga ke fatam 14 level i ke vi se pridruzam a za macedonia until i die ne e fer da bide baniran site igra4i na erepublik da prataat apell do adminot a Vaclav e tolku glup i mn me nervira i nema deka ne se potpisal na sekoj forum go ima da mu se u gado mn e glupo od Vaclav na forumite. Jas pisav poraka ne eden drugar srbin da pisuva na negovite da pisuvaat na forumot za eMacedonia Singed Pozz do site:salut:

Posted about 6 hours ago
signed from italy!!
фала стифлер на подршката,бурак пиша порака сега до админите и ми кажа дека тешко да ме одбанираат.
А во темата за Македонија почнаа сите да пишуваат.Иако мислев дека ке пропадне темата и ке биде само карање меѓу Грците и нас сепак не е така.
Последните 10-15 страни се испишани само со Signed

Posted about 6 hours ago
signed from italy!!

Нормално... ѕирнете го весникот на Бојан. До сега 4 статии на 4 јазика: Бугарски, Српски, Руски и Италијански.

Ако знае некој друг странски јазик нека каже.

По можност Унгарски или Индонезиски :vozbud:

Кој и да е јазик ако знае некој Француски, Индиски, Шпански, а ти Македонче пробај да отвориш нов акаунт ако е можно

Кој и да е јазик ако знае некој Француски, Индиски, Шпански, а ти Македонче пробај да отвориш нов акаунт ако е можно

абе проблемот не е нов акаунт,ке отворам но ке ми требат 2 месеци за да се вратам на левел 15

Се гледаме во сабота во 19.30. Јас се регистрирав на форумот, потврдете ми го акаунтот само. :))

Нормално... ѕирнете го весникот на Бојан. До сега 4 статии на 4 јазика: Бугарски, Српски, Руски и Италијански.

Ако знае некој друг странски јазик нека каже.

По можност Унгарски или Индонезиски :vozbud:

a na angliski da pisete ne bi bilo loso :)))

Имам нов акаунт-koljo92 левел 15 со 5 голд.
Фала до тој што ми го даде ако сака ке го кажам кој е.
Се враќам на еРепублик јееее:vozbud:

За 1 недела фаќам 15ка. Не се знае можда до сабота. :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom