eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Помош луѓе пратете некој гифт на MiXi(toa mu e nickot) пошто има мал whellnes 33 помогнете му да каче 43 и да иде да се боре поздрав

Имам нов акаунт-koljo92 левел 15 со 5 голд.
Фала до тој што ми го даде ако сака ке го кажам кој е.
Се враќам на еРепублик јееее:vozbud:
тоа некој лудак сигурно.......:pos2::pos2:

Како се праќа велнес?
И шо праите?Се селите сите у Индонезија или останувате во Романија?

Како се праќа велнес?
И шо праите?Се селите сите у Индонезија или останувате во Романија?
Ќе останеме во Романија.
А велнес вака се праќа: Прво купуваш гифтови во Marketplace, кој quality сакаш, после на тој играчот на којшто сакаш да пратиш идеш на Offer a gift. И ако сакаш повеќе гифтови да пратиш, повеќе пати идеш Offer a gift.

Мислам дека Индонезија ќе склучат мир со Романците. Баш видов вчера претседателот на Романија го праша конгресот дали се за примирје со Индонезија и сите беа за само еден против. Така да сега се зависи од Индонезија. Дали ќе сака да направи примирје.

Еден весник пишува дека треба да се нападне Романија и дека направиле грешка што предоложиле мир.

Нема борби во Индонезија :nesvest:

Тапа е денеска неможам да се борам :toe: нема активни битки.

Мислам дека Индонезија ќе склучат мир со Романците. Баш видов вчера претседателот на Романија го праша конгресот дали се за примирје со Индонезија и сите беа за само еден против. Така да сега се зависи од Индонезија. Дали ќе сака да направи примирје.

Индонезијците нема да сакаат ете глеаш засега 1 е за и 4 се против.

Финтава беше и денеска да фанеме ескпириенс вака ништо до утре ќе кренев 16-ка ако имаш денеска борби ... ама ај има време до вечер.

Deneska vo Indonezija nema borbi..Bas deneska ke krevav 16 level ama toa e...
ako nema uste utre se selam.....

Мирот нема да успее индонезија ќе го отфрли, нема да ме чуди уште денеска да започнат војна.

Ако нема војни се селиме во Јужна Америка (не знам точно која држава беше) и ќе учествуваме во PEACE War Games. Ми се чини дека уште траат.

БТВ, дали уште некој има проблем со отварање на страната на eRepublik или само јас имам проблем?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom