eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koj moze da mi prate gift za da idam da se boram Mojo nick e:StIFleR_MK Pozdravo do site Makedonci

Ова е дел од порака што ја добив од искусен хрватски граѓанин...

“Sama izrada država na eRepubliku traje mjesecima“

така да, треба сега да се избориме за држава за да ја имаме кога ќе бидеме 300-400-500 македонци на eRep...

види види..дај помогнете бре:vozbud: 5ти лвл сум, утре 6ти... shadowman или shadow man ник ми е...

Полека малку

види види..дај помогнете бре:vozbud: 5ти лвл сум, утре 6ти... shadowman или shadow man ник ми е...

Друже ај види си таму поракаите ти пишав што треба све да направиш, и кажи што ти фали, да можеме да ти помогнеме....:kesa:

пс никот ти е shadow man.....

Друже ај види си таму поракаите ти пишав што треба све да направиш, и кажи што ти фали, да можеме да ти помогнеме....:kesa:

пс никот ти е shadow man.....

е..иам само 11.7 ФИМ.. Голд како да напраам?? + за ресистанс вар ми бара голд,а ја иам 0 голд.. друго, како да се префрлам у индонезија пример??карта??

е..иам само 11.7 ФИМ.. Голд како да напраам?? + за ресистанс вар ми бара голд,а ја иам 0 голд.. друго, како да се префрлам у индонезија пример??карта??

А за што к... ќе ти е пари за ресистанс вар дај не зафркавај не ти треба тоа што ќе постигнеш ? - ништо. Почекај качи левел ќе се бориш обично а не ресистанс вар ќе покренуваш 5 левел.

А за што к... ќе ти е пари за ресистанс вар дај не зафркавај не ти треба тоа што ќе постигнеш ? - ништо. Почекај качи левел ќе се бориш обично а не ресистанс вар ќе покренуваш 5 левел.

епа како да се борам обично?? лелел појма неам еј...хехех

епа како да се борам обично?? лелел појма неам еј...хехех

Кога ќе качиш 6-ти левел ќе можеш My Places па Army па Show active war list наоѓаш на страните некоја борба ако држвата во која се наоѓаш има војна со некој кликаш Details следно Go to Battlefield и после Fight само пази да не паднеш под 50 вилнес и лечи се кога после борење.

Кој ке ми прате 5 РОН за да си купам уште една карта и да одам за Индонезија?

Dali nekoj znae dali moze dva pati vo ista borba da izlezes i da se lecis??

POMAGAJTE

Ako ima nekoj da mi prate gift mi treba da ka4am Wellness imam 30 a mi trebaat 50 pls pomagajte Nikot mi e:StIFleR_MK POMAGAJTE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom