eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
НА СИТЕ ШТО ВЕ НЕМА....пишете тука ник, и кој левел сте....сигурен сум дека ќе ја апдејтираат листата

nick:veton

level:13 no utre ke stanam 14 :)

ник ми е : Stamkov Ilija level : 10

Mojot nik e:skorpi
a na prijatelkata nikot e:crisi
ne nema vo listata

Ама рано е.Тоа ќе биде колку за да се дознае колку сме само.А не за да ни формираат одма република.

Колку добар газда иам само....ми купува леб и оружје зашто сум работел кај него 1 недела....ми вика, еве ти бонус, уживај и забавувај се:helou:

Колку добар газда иам само....ми купува леб и оружје зашто сум работел кај него 1 недела....ми вика, еве ти бонус, уживај и забавувај се:helou:

Кој е газдава да одиме и ние таму ако плаќа добро секако ?

Ајде и мене во листата.

Ivan Kantardziski, lvl 11. :)

Кој е газдава да одиме и ние таму ако плаќа добро секако ?

Musketeers weapon

Јава- Индонезија.....мене ми плаќа 5.5 идр, со скил 3(кома нешто) и ми зголемува за 0,5 на секои 2 дена....

ама јас касно побарав зголемување.....:uvo: побарав пред 3 дена, и ми зголеми 1, 5 до сеа....

shadowman ми е ник работам и тренирам у армија, али нз кој леве сум:pos2: имам покрај аватарот едно бројче, 4ка... можеби 4ти левел сум..адднете ме таму и давајте помош:vozbud:

4

shadowman ми е ник работам и тренирам у армија, али нз кој леве сум:pos2: имам покрај аватарот едно бројче, 4ка... можеби 4ти левел сум..адднете ме таму и давајте помош:vozbud:

da 4 lvl si:helou:

aj ke te adnam sea i ke vidam so ti fali....ti kupuvaj leb, a koa ke fatis 5 lvl, ne zaboravaj, treba da se boris.....:salut:

aj pisi nikot use ednas, poso ne mozam da ta najdam.... ili add-ni me ti mene

The Monk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom