eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Те аднав и гледам нигде не работиш, најди некоја фирма да собираш пари од почеток во послаба ќе мораш во Q1 (со една звездичка што е).
Ќе одиш на Market -> Human Resources и ќе бараш работа таму.

Се вработив сега , ме имаја избркано од работа неколку пати :)

Се вработив сега , ме имаја избркано од работа неколку пати :)

И мене еднаш ме избркаа грешка правев првен работев во фирмава па се лечев па после борбите а треба обратно првен да се излечиш т.е накачиш wellness па да работиш и на крај борбиве сега е таман 17 рон зимам.

И мене еднаш ме избркаа грешка правев првен работев во фирмава па се лечев па после борбите а треба обратно првен да се излечиш т.е накачиш wellness па да работиш и на крај борбиве сега е таман 17 рон зимам.

Да бе и јас така се заебав го паднав вкрај вилнес и затоа ме бркаја од работа сега имав 5 злато и си купив вилнес арно е се надевам ќе ме задржат. А како треба за да се тепам?

Да бе и јас така се заебав го паднав вкрај вилнес и затоа ме бркаја од работа сега имав 5 злато и си купив вилнес арно е се надевам ќе ме задржат. А како треба за да се тепам?

Ќе одиш My Places -> Army -> Active war list и ќе најдеш Бугарија со кој води војна ама тешко дека ќе најдеш мирни се скоро никогаш не војуваат барем од кога играм јас само 1-2 пати а тука во Романија секој ден има цело време ја напаѓаат или напаѓа она така да зимај карта и тргај навака :)

Ќе одиш My Places -> Army -> Active war list и ќе најдеш Бугарија со кој води војна ама тешко дека ќе најдеш мирни се скоро никогаш не војуваат барем од кога играм јас само 1-2 пати а тука во Романија секој ден има цело време ја напаѓаат или напаѓа она така да зимај карта и тргај навака :)

По глупо ај да соберам пари и земам карта :)

По глупо ај да соберам пари и земам карта :)

Ќе се најдат кандидати ќе ти даде некој од форумов, ја неам моментално ич (1 рон) само а 17 е најевтината карта е 21 рон:icon_neut

Се купува wellness зарем? :pos:

Нуб4е сум, ебаго.

Барав преку Marketplace, ама не најдов. Само болници имаше за купување. :nesvest:

Се купува wellness зарем? :pos:

Нуб4е сум, ебаго.

Барав преку Marketplace, ама не најдов. Само болници имаше за купување. :nesvest:

можеш да купиш ама не и да го искористиш на тебе
ако купиш можеш да го подареш само некому

Па купи си болница сам ќе се лечиш ќе бидеш Жан Митрев :pos: се зафркавам, можеш да си купиш wellness ама ако имаш злато а би требало 5 дава отпочеток мислам кога ќе кликнеш на сликичето што е твое кај левелот и доле во био имаш Buy wellness и најздоле имаш да купиш за 2 голд ама не го трошете златото за безвеза.

можеш да купиш ама не и да го искористиш на тебе
ако купиш можеш да го подареш само некому

Можиш да купиш ако имаш злато јас незнам од кај добив злато и се искористува на тебе јас така кренав 2 злато 10 вилнес

Јас моментално имам 5 злато плус 5 ќе иам што поканив пријател уште 3 експириенс му фалат за 6-ти левел и ќе земам што сум го поканил тоа се 10 плус уште 12 дена кога ќе поминат за hard worker.

Па купи си болница сам ќе се лечиш ќе бидеш Жан Митрев :pos: се зафркавам, можеш да си купиш wellness ама ако имаш злато а би требало 5 дава отпочеток мислам кога ќе кликнеш на сликичето што е твое кај левелот и доле во био имаш Buy wellness и најздоле имаш да купиш за 2 голд ама не го трошете златото за безвеза.

:pos: :pos: :pos:

Тоа ми беше желба од малечок, да бидам како чичо Жан Митрев!

Како и да е, мислам дека тебе ти подарив... нешто. Не знам што, сакав wellness да купам, да ти вратам за вчера. Што направив?

:pos: :pos: :pos:

Тоа ми беше желба од малечок, да бидам како чичо Жан Митрев!

Како и да е, мислам дека тебе ти подарив... нешто. Не знам што, сакав wellness да купам, да ти вратам за вчера. Што направив?

Си ми пратил гифт гледам, фала ама не требало имам секако wellness тебе повеќе би ти било потребно кога ќе иам пак ќе ти пратам пошто кајнас е лесно за лечење :)
Инаку одма фирма си нашол за калашникови дај џитни некој навака .. :)

Си ми пратил гифт гледам, фала ама не требало имам секако wellness тебе повеќе би ти било потребно кога ќе иам пак ќе ти пратам пошто кајнас е лесно за лечење :)
Инаку одма фирма си нашол за калашникови дај џитни некој навака .. :)

Old habits die hard. :toe:

Не верувам дека е до толку софистицирана играва, па да имам јас попуст при купување на оружје, само заради тоа што сум вработен во фирмава. Или можеби имам? :uvo:

3 дена ја играм играва и уште сум ко изгубен германец :kesa:

ај неколку прашања, чекам одговор од поискусните:
1. дали велнесот се крева само со злато, или над 5 левел со лечењето во болницата ти расте велнесот?
2. после колку време може да се членува и да се гласа на избори?
3. кај се глеа колку скил имам за работа?
4. дали подолија, романија е најидеалниот регион за кревање експирианс?

btw никот ми е Македонецот ај адднете ме, и пратете некој динар ако имате да можам да пребегам во Романија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom