eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
По најглупа бугарија нема ни во болницата да се излечиш најбезвезна држава е одма се иселвам :)

EJ ova grcive mameto nivno, oni najdoa da drzat predavanje za istorija, degeni edni. Ne da se iznervirav sega, RRRRRRRRRRRRRRRRRRR

I za site novi sto ke se zaclenata na eRepublik, koga ke se vrabotuvate nemojte da se vrabotite vo MANUFACTORING firma, bidejki posle koga ke dignete visok level najmalce ke ve plakaat, podobro da idete vo LAND.

дадов отказ од досегашната фирма и сеа у ниедна нејкат да ме примат, ми вика You do not have the required skill for this position а ист скил левелот ми е поголем од тоа што бараат:duel:

дадов отказ од досегашната фирма и сеа у ниедна нејкат да ме примат, ми вика You do not have the required skill for this position а ист скил левелот ми е поголем од тоа што бараат:duel:
Pa ne e problemot vo skilot, tuku vo koja nasoka ti si se nadgraduval, imas MANUFACTURING, LAND i CONSTRUCTIONS. Prvo vidi vo sto si zgolemuval skill, pa vo filterot gore izberi si. Se nadevam deka ti pomognav

Pa ne e problemot vo skilot, tuku vo koja nasoka ti si se nadgraduval, imas MANUFACTURING, LAND i CONSTRUCTIONS. Prvo vidi vo sto si zgolemuval skill, pa vo filterot gore izberi si. Se nadevam deka ti pomognav

There are no job offers matching the selected criteria.
И сега како??

едит:најдов

Kolku skill imas i vo koja oblas imas. I koj ti e nikot

E dobro kako da napram organizacija?
Mi veli deka veke go imaat mojot e-mail vo nivnata databaza?
A pisi deka mozis da imas kolku sakas organizacii?

По најглупа бугарија нема ни во болницата да се излечиш најбезвезна држава е одма се иселвам :)
Во Софија има Q5 болница.

E dobro kako da napram organizacija?
Mi veli deka veke go imaat mojot e-mail vo nivnata databaza?
A pisi deka mozis da imas kolku sakas organizacii?
Чувај голд не го троши за ѓабе не ни требат организации.

Абе дајте да направиме ТО врз грчиштана.Ќе собериме сите голд и ќе отпочниме RW.Тоа би можело да биде за месец дена.Тамам да крениме стр. и лвл.А потоа ќе назначиме некој наш за претседател и одкога ќе се формира еМакедонија да си ја окупираме и да не претне никој гвк.:pos2:

Да им ебам матер на ова русите бе кој ги ебе сега во Романија ќе одам.
http://www.erespublika.ru/forum/index.php/topic,1024.0.html

The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you.

Ми дава грешка!:toe:
Што се случило, дека јас сега сум таму, а се заебав гадно и плус сега неможам да се селам треба да чекам 2 месеци!:nesum:

Кај че чекаш бе.Бегај од таму ајде педери се нели гледаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom