eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај че чекаш бе.Бегај од таму ајде педери се нели гледаш.
Колку што знам, дај боже да сум грешка, треба да седиш 60 дена во Русија пред да можеш да се исселиш.

Не ми го отвара линкот инаку, ми појавува некаква грешка, и незнам што направиле:toe:

:)

Abe jas sum vo Florida i super mi e, i plus zimam najgolema plata a rabotam manfacturing i imam skill 3.6 (vo human resources najvisoka plata e 9.10, a jas zimam 11).

Колку што знам, дај боже да сум грешка, треба да седиш 60 дена во Русија пред да можеш да се исселиш.

Не ми го отвара линкот инаку, ми појавува некаква грешка, и незнам што направиле:toe:

Дават не е да не дават.

Abe jas sum vo Florida i super mi e, i plus zimam najgolema plata a rabotam manfacturing i imam skill 3.6 (vo human resources najvisoka plata e 9.10, a jas zimam 11).
Нема врска.Некој зимат и повеќе одтебе.Тоа со текот на времето како работиш работдавецот ти а зголемуе платата.

Стигнав до 3 левел,работев и вежбав за денес.
Ми стигна порака:
Congratulations, you have reached experience level 3. Now you have the possibility to change your location.
Ова значи дека може да се преселам кај шо сте сите напикани..или да си чекам до 5 левел?

Ми стигна порака:

Ова значи дека може да се преселам кај шо сте сите напикани..или да си чекам до 5 левел?

Да, може да се преселиш, ама до 5ти единствена (евентуална) придобивка би ти била повисока плата.

Шо велите да формираме една партија во турцја ваму партиите имаат по 130 членови така да лесно ќе биде да влијаеме на одлуките можда ќе ни се најде кога ќе формираме држава...а?

Ми стигна порака:

Mozes so sakas zavisi kako stojs so rabota i kolku pari zemas, a posle 5 level mozis da se boris e togas naj ubo ke ti e da dojdis tuka vo Romania Podolia sekoj den ima borbi.

Кога ви викавме ние да не брзате со Русија зашто тие мора да имаат некаков корист од тоа , вие избрзавте поради храна и картата ама сеа гадно се зафркнавте....
Мислам дека сега Русија нема да ве пушти до истекот на рокот а тоа се 60 ден што е многу долг период....
Тие сигурно имале смислено план за да привлечат повеќе луѓе за работна сила ,но таму нема често војни и споро се крена велнесот....

Шо велите да формираме една партија во турцја ваму партиите имаат по 130 членови така да лесно ќе биде да влијаеме на одлуките можда ќе ни се најде кога ќе формираме држава...а?

Абе идеата не ти е лоша само што колку членови се во Турција, како што читам на форумов, има многу кој се во Романија, да формираш парија ама сите ние што сме да сме во една држава, вака само за ке ги трошиш парите без врска.

Mozes so sakas zavisi kako stojs so rabota i kolku pari zemas, a posle 5 level mozis da se boris e togas naj ubo ke ti e da dojdis tuka vo Romania Podolia sekoj den ima borbi.
Романија---Подолија најдоброто место за кревање левели...
Секој ден има борби...
Дај кази никот ако сакаш ке ти пратам карта за ваму!!!
Магде?

дали му се случило на некој да не може да работи затоа што компанијата нема пари да му плати? :nerv:
што треба да правам во тој случај?

дали му се случило на некој да не може да работи затоа што компанијата нема пари да му плати? :nerv:
што треба да правам во тој случај?

Да дадеш отказ и да си најдеш друга компанија. Мене ми се има случено неколку пати :salut:

Во Романија-Подолија е најдобро како што кажаа повеќе членови
инаку сеа отидов во една фирма и работам за 20 рон,ама газдата не ми дава велнес под 90.
и не смеам да идам да се борам

на кој му треба помош нека пише(пари,карта и сл)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom