Х
Ханзо
Гостин
Барав по викито, не најдов. Како можам да се борам за друга земја како платеник? Кога одам на битки меѓу други земји ми вика дека мојата земја не е вмешана во таа војна и не можам да се тепам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барав по викито, не најдов. Како можам да се борам за друга земја како платеник? Кога одам на битки меѓу други земји ми вика дека мојата земја не е вмешана во таа војна и не можам да се тепам.
Мислам дека се заебав. Отидов у Романија да работам и сакав да се пријавам за таа работа за 19 RON, ама ми вика "You can not apply for this job anymore"... и истото ми го вика за уште неколку други работни места и морав да се ставам во една компанија да работам за 7 RON.
Не знам што е работава со ова... дали е некој баг или друго нешто...?![]()
Или се пополниле работните места, или си гледал такви кои барале поинаков skill од твојот.
За прв пат се борев и здравјето ми скокна на 80...![]()
Побарај од некој 2 гифта да ти накаче 40 вилнесот.После бори се и стисни бак то батлфилд и стисни хеал ки тоа фајт шо ти е.Ете.Мене ми е 38 дај кажете како да се излечам.
И сега што направи уште ли работиш во таа фирма за 7 РОН или му пиша на тој газдата да те отпушти?Нема шанси да сум гледал со поинаков skill зашто го користев филтерот, а ако се пополниле зашто уште ги има на Human resources market?
Сеа приметив дека тоа све биле Норвешки фирми... па кој кур ги дава на Романски пазар?!
ее вака сеа...од това шо е invite friends денеска добив 10 голд..а утре ќе иам и 15...е сеа ја со тие много пари нз шо да праам.....т.е незнам шо би било најдобро паа ак може помош..??:smir::smir:
ахам...мислам и на него му дава 5 голдА како се добива златото со пријатели ако се зачлени преку тебе т.е ако му пратиш покана и после кога ќе крене 6-ти ти дава тебе злато ?
глеам за да креираш треба 20 голд...много е това..неам толку....може ќе купам..ќе видам...9левел сум можамПратиги кај мене
мала шала најубо да ги чуваш и да подкрениш некој лв и подсобери уште малце пари после купи или креирај компанија
глеам за да креираш треба 20 голд...много е това..неам толку....може ќе купам..ќе видам...9левел сум можам