eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас се зачленив но отидов во United Kingdom :)

ник ми е Миовски789 аднете ме како френд сега му барав тикет на тој турчинот ако ми даде да работам кај него ке дојдам кај вас
а што е тоа PARTY

ник ми е Миовски789 аднете ме како френд сега му барав тикет на тој турчинот ако ми даде да работам кај него ке дојдам кај вас
а што е тоа PARTY
Партија. Му кажав на турчинот за тебе преку мсн кажа ке ти прати тикет ама треба да бидеш 4 левел за да патуваш:pipi:

фала ми прати ама сега незнам како да патувам лвл 3 сум лвл 4 треба за да патувам тој ми каза да идам во турција и ке ми даде линк илии тебе да те прасам фала

А како да патувам со тицкетот незнам !

Ајде да отвориме тема на форум за да ја стават и МАКЕДОНИЈА во играта ! ! !! !

фала ми прати ама сега незнам како да патувам лвл 3 сум лвл 4 треба за да патувам тој ми каза да идам во турција и ке ми даде линк илии тебе да те прасам фала

А како да патувам со тицкетот незнам !

Ајде да отвориме тема на форум за да ја стават и МАКЕДОНИЈА во играта ! ! !! !
Вака сеа се договриме претходно да фатиме некој левел зашто ке не смачкаат ми кажа турчето како се прави држава треба да отвориме форум иии кај админот да го замолиме . А за за тоа време ова ми го пиша :)

Say your friends , sign up in Turkey ;)

Before macedonia added,you can live with us.

We can give job to everybody
I can help every Macedonians...

Рано е за eMacedonia.. тек за месец-два може да почнеме да размислуваме за тоа.

Инаку, Германија има шанси пак да го јаде во скоро време. Ако се приклучи кон Atlantis, ќе се распадне унијата со Австрија и ќе ги има соседите Франција, Италија и Унгарија како непријатели. Ако се приклучи кон PEACE, Австро-Германија веројатно ќе опстои, ама ќе си има проблеми со Шведска, Романија, САД..

Џабе ќе биде и ако направиме еМакедонија кога за 1 недела ќе не напдане некоја држава и ќе не освои пример Хрватска и што сме направиле вака работете биднете барем 10 лвл па потоа ќе видиме што ќе биде.

Рано е за eMacedonia.. тек за месец-два може да почнеме да размислуваме за тоа.

Инаку, Германија има шанси пак да го јаде во скоро време. Ако се приклучи кон Atlantis, ќе се распадне унијата со Австрија и ќе ги има соседите Франција, Италија и Унгарија како непријатели. Ако се приклучи кон PEACE, Австро-Германија веројатно ќе опстои, ама ќе си има проблеми со Шведска, Романија, САД..

Џабе ќе биде и ако направиме еМакедонија кога за 1 недела ќе не напдане некоја држава и ќе не освои пример Хрватска и што сме направиле вака работете биднете барем 10 лвл па потоа ќе видиме што ќе биде.
Да да знам ја му кажав на турчето дека има време за некој месец да фатиме левел и он тоа ми го кажа што пишува :) А инече прашав онака колку да знеме :)

Да да знам ја му кажав на турчето дека има време за некој месец да фатиме левел и он тоа ми го кажа што пишува :) А инече прашав онака колку да знеме :)

Па ке се здружиме со Турците --- Многу добри луѓе
И тие се МНОГУ ГОЛЕМИ со тоа ќе бидат доминантни и Усташите не ни можат ништо Јас ќе се погрижам за тоа Турција Форевер еМакедониа ---- НАШАТА ИДНИНА!

јас факам 4 левел и бегам од србија :vozbud::vozbud::vozbud:

Па ке се здружиме со Турците --- Многу добри луѓе
И тие се МНОГУ ГОЛЕМИ со тоа ќе бидат доминантни и Усташите не ни можат ништо Јас ќе се погрижам за тоа Турција Форевер еМакедониа ---- НАШАТА ИДНИНА!
А и Хрватите не се против нас само со Србите се така малце :pos: А со нас супер стојат само се плашам од Бугарите ама можеме и нив да ги средиме:pipi:

јас факам 4 левел и бегам од србија :vozbud::vozbud::vozbud:
Дојди кај Турчинот burakkocamis добра плата дава 6 турски... и плус во Централна грција има Q5 болница :) А и дава карта :) Побарај му одма дава работи кај него :)

е ај види Усташи

With love from Croatia

Witnessing all of the hate few individuals are expressing towards Croatia and its role in Atlantis as somebody’s slave I decided to introduce Croatian army too the international community .
0516007.19.jpg

Somebody will say that we are small, new and insignificant, well maybe we are but we fight every war alongside our allies and we take great pride in it.

Together with all of our allies from great countries of ATLANTIS we participated in the biggest fight erepublik has seen so far, the fight for the WEST SIBERIAN REGION , where we managed to finance and equip more than 70 of our soldiers that did around 30 000 damage. (consider the age of our country, 4months)

But that’s not the battle I would like to talk about, the fight that impressed me the most was tonight’s small battle for URAL (considering WSR)

Few of us after the long day of mostly chating , eating and figting in Romania :) received the notice that Norway need urgent help. The time was short around 30minutes, and wall was falling.

None of our soldier from the irc that night hesitated , although we have all fought that day already we decided to go and help Norway , even if that meant losing all of our gold and finishing the day with only 30 wellness.

There were 8 of them , 8 heroes that menaged to squeeze 7000 damage in the very last moments of the fight.

That together with huge amounts of damage other soldier and tanks from ATLANTIS did was enough to defeat the well timed attack from the PEACE side.

All I can say is that moments like these truly define why we play this game.
HAIL ATLANTIS
BEST REGARDS FROM CROATIA

А како да се лечам во болница?Утре фаќам 5-ти лвл и 2 лвл манифактуринг така да ќе имам поголема плата.Инаку работам кај овој од Тајланд.Добар човек.Не е во партија но на седми лвл планирам да влезам во една тајландска партија.Ќе пробам да поширам малку пропаганда за подршка на Македонија (кога ќе се создаде) и склучување сојуз.

А како да се лечам во болница?Утре фаќам 5-ти лвл и 2 лвл манифактуринг така да ќе имам поголема плата.Инаку работам кај овој од Тајланд.Добар човек.Не е во партија но на седми лвл планирам да влезам во една тајландска партија.Ќе пробам да поширам малку пропаганда за подршка на Македонија (кога ќе се создаде) и склучување сојуз.
А јас со турците ке пробам :) Имам чоек у турција 16 левел е у партија е ке средиме :)

Ја се зачленив пред неколку дена и сум у Турција (не знам кој дел ако може некој да ми каже како се глеа тоа)(1/X_MKD ми е името). Стигнав до 4 левел ако е тоа кај сликичката бројката? Зиам 10 такви турски плата, ама не знам колку е тоа т.е. не можам да споредам со друга валута затоа што коа идам у маркетот никој не ги купува париве (ако може некој да мипомогне). И ме интересира дали е подобро да работиш 30 дена во една компанија и да ти даде незнам колку злато, или пак како ми се зголемува левелот да си барам подобро платена работа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom