Уште 4 поени и ќе бидам 5ти левел!!! 

Едит: Се регнав на форумот. Никот ми е истиот како на еРепублик - Viktor Shumann

Едит: Се регнав на форумот. Никот ми е истиот како на еРепублик - Viktor Shumann

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво би било да почекате ден-два со создавање на форум.. во моментов има и друга опција во игра. Ќе ви објаснам откако ќе добијам некаков одговор.
А зашо го изигнориравте П.Овердрајв?
До 15 левел е,валда знае шо збори...
Небитно веќе..
Него јас пошо сум нуботидов се борев еднаш и отидов у болница.![]()
Собрав 100 Велнес,и отидов пак да се борам,и си кликав на фајт додека да симнам велнес 30 и после видов дека не можам пак да се лечам...
И сеа како да соберам пак велнес над 40 за утре пак да можам да се борам?
хаха......аај ќе ти пратам некој гифт сеа.....само друг пат кога ќе се бориш немој да го симнуваш велнесот под 40....и да знаеш само еднаш дневно можеш да идеш у болница да се лечишА зашо го изигнориравте П.Овердрајв?
Небитно веќе..
Собрав 100 Велнес,и отидов пак да се борам,и си кликав на фајт додека да симнам велнес 30 и после видов дека не можам пак да се лечам...
Ја му кажавА од каде турчинот дозна за кајгана форумов, и од каде знаеше каде се наоѓа оваа тема????
Небитно веќе..
Тоа е.. изгледа џабе пишувам, кога секогаш (ќе) има такви нестрпливи дечиња кои мислат дека знаат најдобро![]()
аман бе истата грешка како мене :kesa:
јбг се занесов со борбите
ај ќе ве молам еден велнес гифт дајте (кој има де), nick Македонецот.
п.с. ветувам дека нема да ја правам истата грешка пак![]()
Па им реков дека не се праи така форум ќе напраиме еден покасно и VIP пристап ќе имаат кон скриените теми членовите на форумов, луѓе од поверење само ќе има и предходно гласање.
Инаку ќе биде vbulletin nulled.
Тоа е.. изгледа џабе пишувам, кога секогаш (ќе) има такви нестрпливи дечиња кои мислат дека знаат најдобро![]()
Па им реков дека не се праи така форум ќе напраиме еден покасно и VIP пристап ќе имаат кон скриените теми членовите на форумов, луѓе од поверење само ќе има и предходно гласање.
Инаку ќе биде vbulletin nulled.
Здравје. Доколку се случи да добиеме еМакедонија, може тебе да те предложам за претседател, оh Great one?![]()
А зошто воопшто да се прави нов форум и да се регистираме по стопати, кога нешто слично може да се направи и тука, каде што сме повеќето веќе регистрирани?
Way too early to even consider it, young padawan![]()
едит:сеа си негде 40 велнес утре не иди на работа туку првин чекај да ти пратам уште еден гифт. После тоа иди на тренинг,па војувај,па излечи се и иди на работа.После тоа ништо не праи