eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште 4 поени и ќе бидам 5ти левел!!! :):):)
:vozbud::vozbud::vozbud:

Едит: Се регнав на форумот. Никот ми е истиот како на еРепублик - Viktor Shumann :)

се регистрирав на форумот со ист ник како овој=)

А зашо го изигнориравте П.Овердрајв?
До 15 левел е,валда знае шо збори...
Убаво би било да почекате ден-два со создавање на форум.. во моментов има и друга опција во игра. Ќе ви објаснам откако ќе добијам некаков одговор.

Небитно веќе..

Него јас пошо сум нуб
picture.php
отидов се борев еднаш и отидов у болница.
Собрав 100 Велнес,и отидов пак да се борам,и си кликав на фајт додека да симнам велнес 30 и после видов дека не можам пак да се лечам...
И сеа како да соберам пак велнес над 40 за утре пак да можам да се борам?

Небитно веќе..

Него јас пошо сум нуб
picture.php
Собрав 100 Велнес,и отидов пак да се борам,и си кликав на фајт додека да симнам велнес 30 и после видов дека не можам пак да се лечам...

сеа гифтови ке ти даваме,нормално кој сака=)
еве ја ќе почнам

едит:сеа си негде 40 велнес утре не иди на работа туку првин чекај да ти пратам уште еден гифт. После тоа иди на тренинг,па војувај,па излечи се и иди на работа.После тоа ништо не праи

Небитно веќе..

Него јас пошо сум нуб
picture.php
хаха......аај ќе ти пратам некој гифт сеа.....само друг пат кога ќе се бориш немој да го симнуваш велнесот под 40....и да знаеш само еднаш дневно можеш да идеш у болница да се лечиш

Небитно веќе..

Него јас пошо сум нуб
picture.php

аман бе истата грешка како мене :kesa:
јбг се занесов со борбите :)
ај ќе ве молам еден велнес гифт дајте (кој има де), nick Македонецот.

п.с. ветувам дека нема да ја правам истата грешка пак :pos:

Тоа е.. изгледа џабе пишувам, кога секогаш (ќе) има такви нестрпливи дечиња кои мислат дека знаат најдобро :)

Тоа е.. изгледа џабе пишувам, кога секогаш (ќе) има такви нестрпливи дечиња кои мислат дека знаат најдобро :)

Па им реков дека не се праи така форум ќе напраиме еден покасно и VIP пристап ќе имаат кон скриените теми членовите на форумов, луѓе од поверење само ќе има и предходно гласање.
Инаку ќе биде vbulletin nulled.

аман бе истата грешка како мене :kesa:
јбг се занесов со борбите :)
ај ќе ве молам еден велнес гифт дајте (кој има де), nick Македонецот.

п.с. ветувам дека нема да ја правам истата грешка пак :pos:

утре ке ти пратам сеа неам доволно пари

Па им реков дека не се праи така форум ќе напраиме еден покасно и VIP пристап ќе имаат кон скриените теми членовите на форумов, луѓе од поверење само ќе има и предходно гласање.

ќе имаат сите членови на eMacedonia или??

A big meh.

Здравје. Доколку се случи да добиеме еМакедонија, може тебе да те предложам за претседател, оh Great one? :)

А зошто воопшто да се прави нов форум и да се регистираме по стопати, кога нешто слично може да се направи и тука, каде што сме повеќето веќе регистрирани?

Здравје. Доколку се случи да добиеме еМакедонија, може тебе да те предложам за претседател, оh Great one? :)

Way too early to even consider it, young padawan :)

А зошто воопшто да се прави нов форум и да се регистираме по стопати, кога нешто слично може да се направи и тука, каде што сме повеќето веќе регистрирани?

Тука ?!
Па нели гледаш дека секој што ќе стигне не чита тука ќе видите како ќе испадне деновиве имам идеја откако ќе ја завршам ако ви се допаѓа арно ако не нека стои така.

Way too early to even consider it, young padawan :)

There's no harm in mentioning it. :)

Како и да е, што се однесува до глупостиве за нови форуми, и штознам јас таму... Како што спомна колегата мој, подобро преку Кајгана да се договараме, него преку некои трети форуми таму. Сигурно нема за државни тајни да дискутираме тука, не дека не можеме, туку немаме ни држава побогу, а камоли државни тајни.

едит:сеа си негде 40 велнес утре не иди на работа туку првин чекај да ти пратам уште еден гифт. После тоа иди на тренинг,па војувај,па излечи се и иди на работа.После тоа ништо не праи

dobro e si ja naucil lekcijata :))))))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom