eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А ако ги изгубиме Романците кој се во Топ 3??

Slednite izbori se za 12 dena....Taman imame vreme da odlucime....

Отворив анкета гласајте само да не ја избришат админите...

pa sto romanija e so grcite???

па не е ама имаме понуда и од нивна страна да се приклучиме на АТЛАНТИС така некако беше сојузот. Ако се приклучиме таму ги губиме Турците. Сфаќаш??

па не е ама имаме понуда и од нивна страна да се приклучиме на АТЛАНТИС така некако беше сојузот. Ако се приклучиме таму ги губиме Турците. Сфаќаш??

aha a ako ostanuvame neutralni...mislam turcite ke ni pomognaat i ako sme neutralni!/

И што кур ако не сме со Турција кога сме со Романија?

Абе со турција, каква романија, ти *бам романците, крвопии...:pos2::pos2::pos2:

И што кур ако не сме со Турција кога сме со Романија?

ama site sosedi ni se u PEACE.. a i turcite se za PEACE..
btw nie so nikogo ne sme u konflikt !
samo so grcite a tie se u ATLANTIS.. taka da nie ke si vojuvame so niv.. ke gi zamolemi romancite i hravite da ne ni pravat roblemi so grcija.. iako ke bide tesko.. zatoa sega gledajte da pomogneme sto poveke na romainija i hrvatska i nekoj pojak user neka im go povtoruva toa postojano na romancite.. da vidat deka sme im pomagale pa koga ke imame drzava da go imaat toa vo predvid iako ne sme na ista strana barem da ne se protiv nas..
bidejki sto i da izbereme nekoj ke mora da napustime..
rabotata e da gledame da ne napravime sega neprijateli.. a samo grcka kako nepriajtel ne pretstavuva nikakov problem..

btw eve moe msn.. bobinikolovski@live.com koj saka neka me adne..

А зошто па мора да се рчкаме со Грција и да си правиме проблеми со Атлантис, баталете ги Грците

Ме интересира колку пари треба да имам за да отворам фабрика одприлика ?
И како оди плаќањето на работниците ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom