eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Ме интересира колку пари треба да имам за да отворам фабрика одприлика ?
И како оди плаќањето на работниците ?
Има фабрики на продажба од 8 злато па нагоре во Романија. Ама сеа не троши злато за џабе, ќе треба понатака:smir:

А

Ајсшутер

Гостин
Има фабрики на продажба од 8 злато па нагоре во Романија. Ама сеа не троши злато за џабе, ќе треба понатака:smir:
Ќе купувам ако има заработка од нив секако.
Ме интересира колку треба да плаќам за работници и на кој принцип работи, дали јас одредувам колку ќе ги плаќам работниците и сл.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
го направив форумот пред 10 минути на кој што ке се договараме за идната еМакедонија.
Регистрирајте се со никовите од еРепублик поради подобра прегледност.
Форумот тука
адднете ме на мсн и дадете предлог ако треба отворање на нови теми
ivan_peso@hotmail.com :helou::helou:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ќе купувам ако има заработка од нив секако.
Ме интересира колку треба да плаќам за работници и на кој принцип работи, дали јас одредувам колку ќе ги плаќам работниците и сл.
значи ти одредуваш плата на работниците...ти треба да купуваш това raw materials --материјали за работа значи.....после треба на маркет да го ставиш това шо ќе го направат....дали оружје...куќа или за што и да е компанијата...ја одредуваш и цената нели за колку ќе се продава
и тоа:toe:

А

Ајсшутер

Гостин
Не се глупирајте со вакво јавен форум требаше да направите посебни зони невидливи за обичните членови вака ќе ја снема Македонија за брзо време ќе видите ...

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.648
Поени од реакции
1.254
Не се глупирајте со вакво јавен форум требаше да направите посебни зони невидливи за обичните членови вака ќе ја снема Македонија за брзо време ќе видите ...
Форумот е супер за да имаме подобра организација....
Нема ние таму да чуваме државни тајни , па да не откријат...

А

Ајсшутер

Гостин
Форумот е супер за да имаме подобра организација....
Нема ние таму да чуваме државни тајни , па да не откријат...
Ок ваша работа не ме интересира веќе али разговарате за се ТО и сл работи како што го читаат многу луѓе форумов ќе го читаат и тој да видат што мислите и сл.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
од каде ке дознаат за тој форум????
само ние од кајгана го знаеме

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
направив темите да ги читаат само регистрирани членови а секој член што не го познавам иде бан одма.така да немајте гајле

ставив и chat на форумот кој јас ке го контролирам-кој ке биде во него,ке банирам непознати членови и слично

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
од каде ке дознаат за тој форум????
само ние од кајгана го знаеме
А од каде турчинот дозна за кајгана форумов, и од каде знаеше каде се наоѓа оваа тема????

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
ми кажа на мсн од кој член дознал али заборавив

најдов
drakulovski му кажал:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop