eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме интересира колку пари треба да имам за да отворам фабрика одприлика ?
И како оди плаќањето на работниците ?
Има фабрики на продажба од 8 злато па нагоре во Романија. Ама сеа не троши злато за џабе, ќе треба понатака:smir:

Има фабрики на продажба од 8 злато па нагоре во Романија. Ама сеа не троши злато за џабе, ќе треба понатака:smir:

Ќе купувам ако има заработка од нив секако.
Ме интересира колку треба да плаќам за работници и на кој принцип работи, дали јас одредувам колку ќе ги плаќам работниците и сл.

го направив форумот пред 10 минути на кој што ке се договараме за идната еМакедонија.
Регистрирајте се со никовите од еРепублик поради подобра прегледност.
Форумот тука
адднете ме на мсн и дадете предлог ако треба отворање на нови теми
ivan_peso@hotmail.com :helou::helou:

Ќе купувам ако има заработка од нив секако.
Ме интересира колку треба да плаќам за работници и на кој принцип работи, дали јас одредувам колку ќе ги плаќам работниците и сл.

значи ти одредуваш плата на работниците...ти треба да купуваш това raw materials --материјали за работа значи.....после треба на маркет да го ставиш това шо ќе го направат....дали оружје...куќа или за што и да е компанијата...ја одредуваш и цената нели за колку ќе се продава
и тоа:toe:

Не се глупирајте со вакво јавен форум требаше да направите посебни зони невидливи за обичните членови вака ќе ја снема Македонија за брзо време ќе видите ...

Не се глупирајте со вакво јавен форум требаше да направите посебни зони невидливи за обичните членови вака ќе ја снема Македонија за брзо време ќе видите ...
Форумот е супер за да имаме подобра организација....
Нема ние таму да чуваме државни тајни , па да не откријат...

Форумот е супер за да имаме подобра организација....
Нема ние таму да чуваме државни тајни , па да не откријат...

Ок ваша работа не ме интересира веќе али разговарате за се ТО и сл работи како што го читаат многу луѓе форумов ќе го читаат и тој да видат што мислите и сл.

од каде ке дознаат за тој форум????
само ние од кајгана го знаеме

направив темите да ги читаат само регистрирани членови а секој член што не го познавам иде бан одма.така да немајте гајле

ставив и chat на форумот кој јас ке го контролирам-кој ке биде во него,ке банирам непознати членови и слично

од каде ке дознаат за тој форум????
само ние од кајгана го знаеме

А од каде турчинот дозна за кајгана форумов, и од каде знаеше каде се наоѓа оваа тема????

ми кажа на мсн од кој член дознал али заборавив

најдов
drakulovski му кажал:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom