eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ONE фала за картата штом фатам пари ти враќам..него сеа се изгубив како да се префрлам у романија??

едит:уфф најдов

сеа па неможам од работа да даам отказ:tapp:
а може да отворам два акаунти??

Kazi mu na gazdata da te otpusti, a inace mozat da te fatat, so dva akaunta

Пак јас, со уште едно предупредување: немојте да правите TO на било што. Ни држава, ни компанија, ни партија.. ништо. Само што ја изгубивме евентуалната поддршка од руските играчи затоа што Nikolce од еРусија, заедно со претседателот на неговата партија и некои други играчи (дел од кои биле Македонци) пробале да направат TO на партијата која им била противник на изборите.

Така да.. не само што нема да имате никаква корист, туку ќе не` оцрните сите.
Идејата беше да направиме партија во Романија бидејки монозинсвто сме таму, ама за да не даваме 40 голд рековме да влеземе во некоја партија а воопшто не станува збор за ТО бидејки ние не би имале никаква корист од тоа....

Јас спомнав takeover на Грција. И онака не би добиле нивна поддршка, така да немаме што да изгубиме.

Јас спомнав takeover на Грција. И онака не би добиле нивна поддршка, така да немаме што да изгубиме.

Ајде. Али треба да се организираме добро. Не да отидеме само 5-6 души и ништо да не напраиме. Како што видов во грција има само една партија која држи 100% од конгресот. Ако сакате може да побараме и помош од турција па заедно да направиме ТО ако неможеме ние самите да успееме во тоа

Kaj najde 20 ron plata ??? Kolku skill imas???

Mozes da dades otkaz koga sakas ako gazdata nema pari da te plati

имам 3 скил,и газдата ми рече ако иам велнес на 90 ке ми покаче плата

Kako ne ti dava da se boris i toa mozi da se pravi?

I jas mozam da pomozam so karti.

јас можам да се борам ако сакам,ама газдата на фирмата рече дека ке ме отпушти од работа ако имам велнес под 90.ми рече да не идам во борби за да не ме отпушти

јас можам да се борам ако сакам,ама газдата на фирмата рече дека ке ме отпушти од работа ако имам велнес под 90.ми рече да не идам во борби за да не ме отпушти

Ti gledaj koga rabotis velnesot da ti e nad 90. Mozes da se boris 5 pati na den i da se lecis u Q5 bolnica i pak ke imas nad 90 velnes

BTW. Kako ti e nikot???

Addnete me i mene Alen_001

ми останаа пари од бугарија коа се преселив во романија како да ги сменам??

Па за голд.Или на монетари маркет че намештис на сел бугарски пари а на бај романски и така.Туку кој има да ми даде 2 гифта од Q2?

Еј смерт дај разговарај нешто со овој турскиов претседател дали би не подржале турците за ТО на Гејлада?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom