те донесов до 39,94 :S утре нека ти прати некој q1 гифт и само еднаш бори се, и излечи се..после тек задутре бори се асално..
Фала за гифтот туку сакав да прашам дали може да се излечам на друг начин??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
те донесов до 39,94 :S утре нека ти прати некој q1 гифт и само еднаш бори се, и излечи се..после тек задутре бори се асално..
можеш од болницата од регионот...Фала за гифтот туку сакав да прашам дали може да се излечам на друг начин??
nikola994 mi e nick
Фала за гифтот туку сакав да прашам дали може да се излечам на друг начин??
Купив компанија за жито Q3 во Канада ако најдам 8+ land skill да работат таму може да се прави и по 4/5 злато на ден, има 2 лиценци за Ирска (1 процент такса) и Шпанија (1 процент такса исто) и нормалната за Канада ми ја дадоа за само 90 злато.
И ако може некој логово да го среди со македонско знаме нешто да асоцира за лого на компанијата.
![]()
Ирска ти е одличен маркет... Јас имав исто Ку1 компанија за жито со лиценца за Ирска и се договорив со една компанија и се неа ја снадував и се правеше по 1 голд профит дневно....а за Ку3 да ен збориме, само проблемот е што има мал број компании...
Gazdava kaj sto rabotam na moj predlog mi ja zgolemi platata ama pak e pomala od ona sto se nudi na pazar. Da mu baram uste ili da mu mavnam ostavka?...
Како сакаш ти пример може ти кај него да зимаш 10 IDR а да работиш во Q1 компанија а може некој што дава 12/13 ќе работиш во Q3 компанија што ти зима повеќе сила.
Има некое гласање у индонезија,треба за некој да гласаме или?
Ајс, колку плаќаш? Јас имам 5,8 ленд скил![]()
Ајсшутер напиша:Искрено не се исплати тука да те викам барем не сега кога компанијата е Q3 ако ја направам Q4 да можам да давам исти плати може нешто ќе испадне, сега замисли највисоката плата за 7+ land skill е 25.61 со 6+ land skill е 16.52 со 5+ land skill 18.39 а со 4+ land skill 12.52 имаат два високо квалитетни региона али економијата е тапа после првиот ден во ќар сум околу 0.3 злато (10 CAD) ама со намалена продуктивност зошто немам сеуште 10 вработени имам 8 ( еден има 8.12+ land skill, 3x имаат 6+ land skill и останатите се со 4+) така да ако сакаш дојди али не ти препорачувам многу подобра плата имаш во останатите земји.