eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
IDR-то гледам се стабилизира сега цената е 33.398 за еден IDR значи имаат ќар форумџииве гледам македонеро бајги имаше купено земал дури 1277 IDR значи има добар ќар се мислам истото да го направам и јас во Турција 1 злато е сега 100 try а нормална цена беше 140, 120 ..

Ај предложете во што да инвестирам во каква компанија, каде и сл ..

IDR-то гледам се стабилизира сега цената е 33.398 за еден IDR значи имаат ќар форумџииве гледам македонеро бајги имаше купено земал дури 1277 IDR значи има добар ќар се мислам истото да го направам и јас во Турција 1 злато е сега 100 try а нормална цена беше 140, 120 ..

хехе...да,јас купив...али сеа ке чекам да падне уште надоле треба да оди, до 30,па после ке си купам злато...

Штотуку фатив 7 лвл и влегов во Индо-Македонската партија.Секој ден тренирам со армијата ама неам „здравје“за да се борам.Како да го покачам велнесот??

Штотуку фатив 7 лвл и влегов во Индо-Македонската партија.Секој ден тренирам со армијата ама неам „здравје“за да се борам.Како да го покачам велнесот??
колку велнес имаш?

3ти Хард Ворк медал и уште 70 поени до 19 левел. Онака да си се пофалам.

хехе...да,јас купив...али сеа ке чекам да падне уште надоле треба да оди, до 30,па после ке си купам злато...

Чекај едно прашање само...

Колку го купи IDR-то колку беше цената ?
И колку е сега ако го смениш ?

Оти имам јас злато па да го сменам имам бајги.

Чекај едно прашање само...

Колку го купи IDR-то колку беше цената ?
И колку е сега ако го смениш ?

Оти имам јас злато па да го сменам имам бајги.

јас избрзав малце... ИДР купив по цена од 33/33.5 идр-1 голд (како му доаѓа сеа незнам точно)...сега ке чекам да падне докај 1голд-29 идр па да си земам голд...

ник? ќе ти пратам јас некој гифт ке ти покачи велнес...

edit: и ја си купив идр xD 33.3 - 1 голд...

ама малце злато имав, 409 идр иам само сеа...само 2голд макс ке бидам у ќар...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom