eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На денешен ден 6 месеци откако почнав да играм ерепублик :)
минаа за миг :D

You have advanced 5 strength levels and you have obtained a 'Super Soldier' Medal. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

Mojot vtor medal za Super Soldier

You have worked for 30 days in a row and you are now known as a Hard Worker. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

Mojot 3 HARD WORK medal (trebese da gi ima poveke od 3 ama dobro e i vaka )

Јас имам скоро 17 ијади штета направено.Претпоставувам од утре почнуваат акции на мојата единица (може ќе дават и q5 оружја:vozbud: ако ништо друго барем q3 а сонив би правел околу 100дмг на удар).Така да за скоро време 3-4 недели очекувајте нов генерал (може и порано).

Јас имам скоро 17 ијади штета направено.Претпоставувам од утре почнуваат акции на мојата единица (може ќе дават и q5 оружја:vozbud: ако ништо друго барем q3 а сонив би правел околу 100дмг на удар).Така да за скоро време 3-4 недели очекувајте нов генерал (може и порано).

Каков е договорот со армијата?

Ајс, погрешен ти е аватарот на еРеп... од WE...
Тие знакчињата во левиот агол имаат значење... Моментално ти имаш ставено дека си Sergreat чин....

http://forum.we.ves.erepublik-sr.com/showthread.php?tid=34

Ќе има за ден-два некоја акција...Гледам почнале да добиваат оружја а, и некои македонци веќе добиле:vozbud::vozbud:

Кој е автор на логото на Macedonian Iron? Баш е добро :)

fb788d161b3567183b3fa590d8faf84e_55x55.jpg

You have worked for 30 days in a row and you are now known as a Hard Worker. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

Mojot 3 HARD WORK medal (trebese da gi ima poveke od 3 ama dobro e i vaka )
ја еден неам собрано...а 16лвл фатив..се нешто испаѓа да неам пристап или ме бркаат од работа....и од ново..

ја еден неам собрано...а 16лвл фатив..се нешто испаѓа да неам пристап или ме бркаат од работа....и од ново..

Па и да те избркаат од работа си наоѓаш нова и си продолжува тоа да ти брои :toe:

ако најдеш истиот ден...

Епа ако се логираш секојдневно ќе имаш работа пример ти сабајлето работиш и после те отпушта вечерта... и другиот ден си наоѓаш работа и работиш и ти продолжува е сеа ако не работиш тоа е друго, и јас имам малку само 2 а колку време играм .. сега другиот стигнува за 5 дена али ќе неможам да играм утре и во Сабота најверојатно што ќе го изгубам али ќе гледам да се снајдам да се уклучам некако.

И мене вка ми се дешаваше ако се вработував кај шо даваат најмногу плата.
Ќе одиш кај тие шо даваат помалце за да те задржат на работа, инаку овие „големиве“ ќе те отпуштаат по некои 15 минутки.

Ќе одиш кај тие шо даваат помалце за да те задржат на работа, инаку овие „големиве“ ќе те отпуштаат по некои 15 минутки.
знам...ама најдов сеа добра плата, не ме отпуштил уште...16ИДР зиам...

Епа пробај одржувај го велнесот на 100 секој ден и никој нема да те отпушти. Со Тренинг и работа ке се намали на 98 и со куката и храната пак следниот ден ке ти се качи на 100 и така цело време се додека не почнеш да работиш во компанија со поголен лвл. Тогаш веројатно ке имаш поише пари и ке си земеш куќа со поголем q или храна и пак ке се одржуваш на 100:smir:

Прв ден во WE одма ми пратија 2 Q1 оружја. :) Ми се свиѓа организацијава.

^
Јас 100 велнес одржувам со болницата кога се борам, се борам до 50, идам Heal имам 100. q1 леб е доволен да ме одржи на 100 преку ноќ и така секој ден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom