eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Otvorena e prvata makedonska kompanija za hrana!!!
Kompanijata ja kupiv po mnogu povolna cena so golemo kolicestvo na Raw materijals vo nea sto e potrebno za proizvodstvo na hrana,pa duri i so malku pari vo firmata!!!
Site vo Turcija koi imaat manufacturing skill dokolku se zainteresirani mozeme da se dogovorime za rabota,a dodeka pak site ostanati makedonci koi jadat Q1 hrana bi im preporacal da jadam makedonska hrana!!!
Kako sto mozete da zabelezite makedonskata hrana e edna od najeftinite vo turcija!
Ја јадам q2 здраво се хранам:pos2:.Абе шо отварате компании кога немате пари да исплатите.Ќе се жалите после кога ќе пропаднат.

Јеее лазократите ме примија.

Феникс и зошто се храниш со Q2 храна кога не ти треба само пари трошиш, храни се со Q1 и лечи се во болница и исто како да јадеш добра храна.

aако некој сака ја го даам акаунтот ке идам на одмор и не ми се игра... 13 лвл со 6 голд... кој сака наПП нека пише ке му го даам...

А јас незнам зашто воопште купувате компании, доста е по еден член да има од компанија од различен скил за да се вработеиме таму и да биде подобро производството, вака АЈСШУТЕР има и голем дел се таму вработени и пак отварате за MANUFACTORING и сега ќе нема работници, барем ова е моето мислиње, сепак правите што сакате

SERBIA:
The greatest concentration of Serbians has been in Austria. In November 2008, a group of Serbians took over the inactive Nacionalna stranka Karantanije party later renaming it Austrian-Serbian Alliance. After that Serbs made political takeover in Austria and they became majority population in Austria. On 24 January, in eRepublik Insider newspapers was announced that Serbia will come to eRepublik on 11 February instead of Taiwan.
CROATIA:
The Add Croatia Movement was a movement by citizens in eRepublik to add the country of Croatia to the game. Croatians had been playing eRepublik for some time. Croatians had settled across the New World, including the United Kingdom, USA and Czech Republic.
To show their political will an numbers, Croatians moved en masse to South Africa and took over the country politically.
The Croatians also created many petitions [1] and [2] in the forums (which are no longer available because they were in the Beta Forums).

eве како добија држава србите и хрватите.
затоа е добро што го правиме ова сега со партијата во Турција,само така ке добиеме држава.
Затоа дојдете сите во Турција,не се циганчете за 2 дена 1 голд.

Јас ова ви го зборев уште пред 2-3 недели.Дури и предложував име на партија и да с епреселат сите македонци во турција,само овде сите гледаат само да направат work-train-marketplace buy qn food и крај и да дигаат експириенс преку војни ко левелот да е најважен.

конечно 16 левел :vozbud:
сега одам на чин:Капетан
:helou:

Јас ке фатам 17 ама нема војни:/
5 xp ми требаат

Конечно има војна Чиле vs Аргентина можете да се билдате :)
Јас сум веќе генерал со 900+ експириенс поени и 5800+ штета направено.

Левел 17 + 5 голд уште 200 поени и чин Captain.
Брзо качувам чинови затоа што се борам со оружје,го купувам со златото што го имам

Купувајте од кај мене оружје да помогнете Macedonian - Turkish Weapon инаку ја зимам 2 на ден оружја и добро е засега 150+ штета на ден правам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom