eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
колку го даваш оружјето?

Види на маркетплејс меѓу поефтините е.
Silah Sanay - 19.76
WarWeapon - 19.78
NEXTAM WEAPONS - 19.8
Macedonian - Turkish Weapon - 19.95

Цело време овие намалуваат ме мрзи веќе ама добро е и вака 0.24~ турски пари ништо разлика не прават.

Tие ги намалуваат за да бидат први на листата и така највеќе ќе купуваат од нив.
Од утре од тебе ке купувам:)

Нека намалуваат за да бидат први на листа, кај мене доста е да купуваат само македонците и добро ќе биде, оние коишто користат оружје а они нека бараат други купувачи.

Види на маркетплејс меѓу поефтините е.
Silah Sanay - 19.76
WarWeapon - 19.78
NEXTAM WEAPONS - 19.8
Macedonian - Turkish Weapon - 19.95

Цело време овие намалуваат ме мрзи веќе ама добро е и вака 0.24~ турски пари ништо разлика не прават.
Прават прават.Секогаш од првото купуват.Така да намали на 19.5

Ќе објавам во весников денеска македонски фирми за да купувате македонски производи исто така ќе можат да купуваат и играчите од други држави, само да се договорам со овие што имаат компании да ги најдам сите .. имаме скоро за се компании во Турција за леб, оружје, тикети и уште некоја.

0.8 злато = 5 x Q1
0.16 злато = 1 x Q1

Еве ви цена од другите држави ако сакате.

pa zi be deka imas...jas taka na prvoto kupuvam...sega ke ja baram tvojata firma:smir:

Ќе објавам во весников денеска македонски фирми за да купувате македонски производи исто така ќе можат да купуваат и играчите од други држави, само да се договорам со овие што имаат компании да ги најдам сите .. имаме скоро за се компании во Турција за леб, оружје, тикети и уште некоја.

0.8 злато = 5 x Q1
0.16 злато = 1 x Q1

Еве ви цена од другите држави ако сакате.
Ја пошто не стоам добро со кеш да ти платам 5 злато колку оружја даваш?

Јадете Македонска Храна-http://www.erepublik.com/en/company/macedonian-food-185604

Купувајте Македонско оружје-http://www.erepublik.com/en/company/macedonian-turkish-weapon-192097

Кампања - Купувајте Македонски производи :pos:

Него јас си купувам исто од тие фирми. Убаво е што има Македонија во имињата за да ги препознаат и другите еграѓани кои не го читаат форумов па да купуваат од нив.

кога ке пишувате некоја статија во весник пожелно е и да излева англиска верзија,за да ја разберат Турците и другите:helou:

Вечер во 9 состанок немој да заборавете

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom