Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dobro vecer dragi gledaci ovaa vecer za prv pat so vas e Trendafil Karanfilovski sega momentalno sme na plostadot makedonija vo skopje kade sto ima mnogu golemo slavenje za pobedata i novata makedonska partija vo grcija eve tuka pokraj mene e eden clen na partijata gospodine kako go prifativte ovaa golema pobeda PA POBEDATA KAKO STO GLEDATE E SO GOLEMO SLAVENJE NO NE E MN GOLEMA POBEDA BIDEJKI OCEKUVAME NA 25 JUNI BAREM EDEN OD NASATA PARTIJA DA VLEZE VO VLADATA E TOGAS KE BIDEME PREZADOVOLNI TOA E SE blagodaram gospodine dragi gledaci ova bese se za ovaa vecer oficijalni rezultati ako ima promeni ke bidete izvesteni vo 00:00 mozebi i pokasno bidete so nas i ponatamu:helou::tv:
Ejj sto e ova be gazdata mi veli deka mi ja namalil platata zatoa sto misli deka jas sum eden od onie koi sakaat da naprvat TO na drzavata(Turcija):pos2::pos2::pos2:
Mu pisav deka ne sum eden od niv...
Сеа му пишав и јас, EFA Holding овој е така ?
Нов сум на играта 4 левел,добро е напредувам:pos2:
Сеа му пишав и јас, EFA Holding овој е така ?
Abe a tursko i makedonski zname edno do drugo,vaka so polumesecinava izgleda kako i da ja stavis ko muslimanska Makedonija.Vaka edno do drugo znamnjata znacat partnerstvo i sorabotka.