eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aбе луѓе, ја се иам регистрирано и не играв...и сеа wellnes ми е на 3...шо да праам :) тек сеа учам да играм...

Aбе луѓе, ја се иам регистрирано и не играв...и сеа wellnes ми е на 3...шо да праам :) тек сеа учам да играм...

оу мај гад... ти ептен си заглавил :)
Сега, кажувај никот па ќе ти праќаме гифтови (за да качиш велнесот)

оу мај гад... ти ептен си заглавил :)
Сега, кажувај никот па ќе ти праќаме гифтови (за да качиш велнесот)
абе немав играно само се регистрирав за referer да добие голд...и сеа сакам да почнам, се пуштам глеам лвл 3 (врска неам како) демек се запослив, нешо билдам ау, ама ова велнесов стои....купив лепче незнам како да го натерам да јаде :) Mario Deviance ми е никот...

So ...will u help me?

абе немав играно само се регистрирав за referer да добие голд...и сеа сакам да почнам, се пуштам глеам лвл 3 (врска неам како) демек се запослив, нешо билдам ау, ама ова велнесов стои....купив лепче незнам како да го натерам да јаде :) Mario Deviance ми е никот...

So ...will u help me?

Штом се преселам во Романија (најдоцна до утре) добиваш 10 велнес од мене :wink:

Грција ја окупираше Турција?
Или ја магично се преселив таму?:jaj:

Окупирана е Централна Грција. Јас заглавив таму. Скапи карти, без надеж за враќање во Турција. Мамата сеа пцуење ке има за назад.

значи јас у последен момент сум отишол у индонезија (од турција)...ццц, шо се десило бе???за 10мин:??

Добро утро драги гледачи се јавуваме со утрешните вести во рано ден во кој имаме многу да изјавиме за изборите не зборам а за грците Па ПУТКА ЛИ И МАЈЧИНА ДА ЈА ЕБАМ ВО КОПИЛИЊАТА луѓе казувајте дека да одам дека да се селам одма
:toe:

Добро утро драги гледачи се јавуваме со утрешните вести во рано ден во кој имаме многу да изјавиме за изборите не зборам а за грците Па ПУТКА ЛИ И МАЈЧИНА ДА ЈА ЕБАМ ВО КОПИЛИЊАТА луѓе казувајте дека да одам дека да се селам одма
:toe:

моја препорака- Индонезија,област Јава... порано таму беа многу Македонци...војни има,на Аргентина-Чиле се тепаме, а сега има и ресистанс... со 3скилл (gathering raw mat) зеам 10идр...а 1 голд е моментално 27/28 идр...

Кој сака нека дојде во Eastern Anatolia region во Турција има Q5 болница!
И дај нека се активира малку Macedonian Treasury, Macedonian Red Cross, и сите останати Македонски организации нека им помогнат со карти на оние Макеоднци кои се заглавени во Централна Грција!!!

Јас ќе дојдам веднаш само газдава да ме отпушти оти неможам сам.

Кој сака нека дојде во Eastern Anatolia region во Турција има Q5 болница!
И дај нека се активира малку Macedonian Treasury, Macedonian Red Cross, и сите останати Македонски организации нека им помогнат со карти на оние Макеоднци кои се заглавени во Централна Грција!!!

Други организации незнам ни дали има ..
Macedonia Treasury нека праќа карти и сл, оти во Macedonia Red Cross како што гледам скоро никој не донира само јас дадов 90 турски пари.

Abre jas dobro sto imav kupeno karta pred 2-3 dena...sega se preseliv vo Eastern Anatolia Region...

No ne mozam da se vrabotam mi veli: You cannot aplly for this job at this time!

Znae nekoj sto e ova be!!

гледам у турција ви испаѓа нешо како 1 голд=1 карта...у индонезија е 1голд~2 карти и многу мал остаток...а ја неам пари за да ве частам...па ако можете договорете се,двајца по пола, 1 голд да ми пратите и ја 2 карти да ви дадам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom