Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aбе луѓе, ја се иам регистрирано и не играв...и сеа wellnes ми е на 3...шо да праамтек сеа учам да играм...
абе немав играно само се регистрирав за referer да добие голд...и сеа сакам да почнам, се пуштам глеам лвл 3 (врска неам како) демек се запослив, нешо билдам ау, ама ова велнесов стои....купив лепче незнам како да го натерам да јадеоу мај гад... ти ептен си заглавил
Сега, кажувај никот па ќе ти праќаме гифтови (за да качиш велнесот)
абе немав играно само се регистрирав за referer да добие голд...и сеа сакам да почнам, се пуштам глеам лвл 3 (врска неам како) демек се запослив, нешо билдам ау, ама ова велнесов стои....купив лепче незнам како да го натерам да јадеMario Deviance ми е никот...
So ...will u help me?
Добро утро драги гледачи се јавуваме со утрешните вести во рано ден во кој имаме многу да изјавиме за изборите не зборам а за грците Па ПУТКА ЛИ И МАЈЧИНА ДА ЈА ЕБАМ ВО КОПИЛИЊАТА луѓе казувајте дека да одам дека да се селам одма
![]()
Кој сака нека дојде во Eastern Anatolia region во Турција има Q5 болница!
И дај нека се активира малку Macedonian Treasury, Macedonian Red Cross, и сите останати Македонски организации нека им помогнат со карти на оние Макеоднци кои се заглавени во Централна Грција!!!