eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да но како ќе ги користам кога во еУК нема војни за да се лечам од нив :)

Ти даваат Wellness. Како и храната и ова Q1=1 wellness, Q2=2 и така натаму само што со куќа еднаш ја купеш и не треба да ја обновуваш. Насекаде те следи и можеби ќе можеш и без храна да опстануваш или барем Q1 храна да зимаш за xp :)

Кажи ник ќе ти пратам карта да дојдеш во Романија.

а шо е фората со куќите??:kesa:

Се полни вилнес повеќе ако купиш Q2 куќа кога ќе јадеш секој ден +2 вилнес ќе ти се качува.

Да прашам еден ми понуди Q2 куќа за 10 голд. Дали се исплаќа и дали таа цена е пристојна за Q2 куќа или не?

Скапо е 10 gold за Q2 куќа, јас мојата ја зедов за 7.3 gold. Обавезно договор да склучуваш со тој што ќе ти ја даде куќата.

ај некој нека прати гифт на krste_nik..ја му пратив неам више пари

ај некој нека прати гифт на krste_nik..ја му пратив неам више пари

Пратено му е Q2 gift, ако има нека му прати некој уште Q1 и јас снемав пари :)

Па бегај од таму другар

Ај ако може малце помош и совети за мене. :))

Никот ми е Ivan Kantardziski, во Романија сум, во Банат мислам. :)

5ти левел сум, велнес ми е 33.54, се откажав од работа за да се борам, ама само 10 штета напраив и ми зедоа 10 велнес. :(

Сега, што да праам? Да се селам, да качуем велнес?

Совети ако може, а и некој гифт нема да дојде лошо. :)

Дечки дајте бе некој гифт пратете 11 левел сум уште не сум се борел.
Никот ми е Fiki

ник ми е shadow man , работам нешо,идам у армија...али дај помогнете некако:D пратете нешто бе!:vozbud:

5ти левел сум, велнес ми е 33.54, се откажав од работа за да се борам, ама само 10 штета напраив и ми зедоа 10 велнес. :(

Druze dokolku vo regionot kaj sto si ti ima Q5 bolnica , togas mozes da se boris 5 pati na den(sto ke ti zeme 50 wellnes)i posle 1 da pojdis vo bolnica i da se izlecis i ke ti vrati 50 wellness...
Ama vnimavaj samo 1 vo denot mzoes da se lecis...
Posto veke si se borel ti sea treba da pojdis i da se izlecis i wellnesot ke ti se krene na 90...

Не се сели никаде , затоа што Банат има болница 5q , иди во болница и нека те излечат , ќе ти го зголемат за 50 велнесот.Можеш во денот колку пати сакаш да се бориш , но затоа можеш само еднаш да се лечиш , затоа внимавај колку пати ќе одиш во борба.Ти пратив еден гифт.

И Ален ме претица.

Фала многу, МастаРаста и Ален, ми требаше помош бидејќи не играм повеќе од недела време. :)

Сега сум војник, но немам приходи. Ќе ми требаат пари за оружје, војската ќе ми дава нешто како дневници или?

Може да живеам само како војник? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom