eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала многу, МастаРаста и Ален, ми требаше помош бидејќи не играм повеќе од недела време. :)

Сега сум војник, но немам приходи. Ќе ми требаат пари за оружје, војската ќе ми дава нешто како дневници или?

Може да живеам само како војник? :)

:pos:
Вработи се во фирма ти сакаш цел живот војник да бидеш и што ќе ти се пари за оружје сега не ти треба.

Фала многу, МастаРаста и Ален, ми требаше помош бидејќи не играм повеќе од недела време. :)

Сега сум војник, но немам приходи. Ќе ми требаат пари за оружје, војската ќе ми дава нешто како дневници или?

Може да живеам само како војник? :)

mozes da zivees kako vojnik.. bidejki i toa ke ni treba nemoze site da bidat politicari.. ke treba da se dogovorime koi ke ni bidat vojnici pa i vojska da oformime.. kako sto znam u site drugi drzavi ima vojska koja trae mislam 1 mesec.. toa go finansira drzavata.. dava oruzje za vojuvanje so sto vojnikot pobrgu napreduva..

a za tebe Ivan uste e rano cekaj kaci uste nekoj level.. dojdi do 10 level pa togas ke pocnes poaktivno da vojuvas ako sakas da bides vojnik.. sega najdi rabota.. raboti treniraj vojuvaj i leci se sekoj den.. za drugo uste e rano.. koga ke ni dadat drzava togas ke se organizirame poubavo..

Јас како што знам за војските тие си имаат свои организации во кои војниците работат. Најдобро е да имаш скил во ланд или мануфакторинг. Бидејќи секоја воена организација што е има фирма за железо и фирма за оружје па така всушност тие те плаќаат со оружјето што го ти сам правиш и го користиш за борби. Инаку сега му пратив на мојот запослувач порака за да ме отпушти од фирмата и само што ќе ме отпушти одам во Романија во Подолија.

Едит: Се преселив во Подолија и си најдов Q1 Iron работа за лвл 3 у ланд за 12 РОН :)

Ако можете одете во Индонезија во Јава регионот и таму има нон стоп војни и Q5 болница. Јас моментално неможам да се префрлам од Романија во Индонезија пошто биле во војна двете држави.

Леле се нервирам клошарон уште ми нема пишано и ме нема избркано од фирмата. -_-
п.с.лвл 4 :oyeah:

Ако можете одете во Индонезија во Јава регионот и таму има нон стоп војни и Q5 болница. Јас моментално неможам да се префрлам од Романија во Индонезија пошто биле во војна двете држави.

Па оди прво во некоја друга земја, па после во Индонезија.

По една недела конечно се враќам во игра изгубив малку вилнес ама тоа е само 2 пати се вклучив цела недела ама сега пак продолжувам со активно играње и ако може некој да ми каже што бидна со еМакедонија ме мрзи да читам.

Сите одете во Индонезија/Јава зошто и онака отпаѓа варјантата да одиме во Атлантис поради грчкото членство таму.

Сите одете во Индонезија/Јава зошто и онака отпаѓа варјантата да одиме во Атлантис поради грчкото членство таму.
Па ќе мора така да стекнуваме пријатели во Индонезија и во Peace

Доколку останете во Романија борете се исклучиво за силите на отпорот. Да им помогнеме на браќата Руси и на останатите да се ослободат од Романска окупација!

Сега само што се регистрирав на играва и ми изгледа како нешто интересно за занимација...Ај да ја проверам убаво да видам што можности и финти има.:toe::helou:

И сега што велите да одиме во Јава толку од романија?

Подобро да седиме во Романија дур не кренеме повеќе левел барем до 15. Да се тепаме дур можеме зашто моментално има многу војни во Романија посебно има ослободителни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom