Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Ја контролира државата... ама курац контрола - ботот на админите пушта денари во промет.

Него кој не гласал - Eastern Macedonia - Viki MKD, со глас до два и е разликата.

Политика е забранета на форумов! :icon_lol:
Арамииииии!!! :icon_lol:

точно една година како ја играм ерепублик ...фала ви на сите кои ми помогнавте кога ми беше најтешко и кога бев тотално дрво.

Strength 6,560.06

Rank
national_force_2.png
National Force **

DedaNoe (National Force** [52], 6560.06 strength) influence :: [Q0: 1983] [Q1: 2380] [Q2: 2777] [Q3: 3173] [Q4: 3570] [Q5: 3967]

точно една година како ја играм ерепублик ...фала ви на сите кои ми помогнавте кога ми беше најтешко и кога бев тотално дрво.

Strength 6,560.06

DedaNoe (National Force** [52], 6560.06 strength) influence :: [Q0: 1983] [Q1: 2380] [Q2: 2777] [Q3: 3173] [Q4: 3570] [Q5: 3967]
Као напраи за една година 6560 стр бе? По некоја груба логика секој ден по 5 злато си собирал (и тоа само за стр-то, без ранк и живеачка).

Хехе.... 6 медали сосајети билдер и неколку интересни фаци како легални мултиња :P

него и левел ќе дигам за некоја минутка: Experience level 32 39,991 / 40,000

Бидна и тоа - Experience level 33

Хехе.... 6 медали сосајети билдер и неколку интересни фаци како легални мултиња :P

него и левел ќе дигам за некоја минутка: Experience level 32 39,991 / 40,000

Бидна и тоа - Experience level 33
како не те фаќа сафра да левелираш мултиња, ја 10 ги играм , ме полудеа :D .... али добро ги дигнав 20 левл сеа само ресурси, н е се борам веќе

иначе ти колку мулти имаш?

Брат... реков легални мултиња - реферали :D :pos:

Знаеш што се реферали нели

аууу 60 другари си натерал да играат .... па ја ЕДЕН не можев , а ти 60 ;)

јбг морав сам себе да си ре реферирам :D

Ааааааа, си купуваш пари од маркет од еден на друг за да не те фатат? :D
Иначе слободно моеш да го праиш ова, али рачунај дека моеш да се заебеш да ти ги купи некој друг тие 1г = 1 д

Минатиот акаунт вака префрлав и ме банираа. Ќе те фатат.

Него, дај кажи кај е најдобро да се инвестира?
FRM/WRM/Оружара/Лебара што?
Иам к3 лебара и к3 оружара дали да собирам злато за до следен попуст да напраам едно од нив к4 или да отварам salpenterи (или нешо такво)

Јас имам slepenteri три и сум задоволем,башка во Турција сум каде што шалитрата им е како оргинален ресурс...

Јас имам slepenteri три и сум задоволем,башка во Турција сум каде што шалитрата им е како оргинален ресурс...
Чеј, само се преселуваш у Турција и имаш бонуси? Или мораш да имаш државјанство за да имаш бонуси?
И башка како задоволен, кај нас 1 WRM - 0.36, со 1 салпентер се прават 280 WRM или 100 МКД. Еден салпентер кошта 7500 МКД што значи 75 ДЕНА треба да работиш за да си ги одплатиш парите и да почнеш да влагаш во ќар.
75 дена зијан не звучи баш паметно вложување :D

ми ги бануваа сите мулти, али не ми го бануваа маинот! :D

5 салпентер и 1 катле фарм , за недела дена играње :)

Чеј, само се преселуваш у Турција и имаш бонуси? Или мораш да имаш државјанство за да имаш бонуси?
И башка како задоволен, кај нас 1 WRM - 0.36, со 1 салпентер се прават 280 WRM или 100 МКД. Еден салпентер кошта 7500 МКД што значи 75 ДЕНА треба да работиш за да си ги одплатиш парите и да почнеш да влагаш во ќар.
75 дена зијан не звучи баш паметно вложување :D

Турско државјанство си земаш..По 350 произведувам јас,тогаш кога уложуев немаше ништо попаметно,вака барем си го зголемив профитот,сеа уште сториџ да си изградам со 9 000 место и после собирам злато за ку5 тенкара..

ми ги бануваа сите мулти, али не ми го бануваа маинот! :D

5 салпентер и 1 катле фарм , за недела дена играње :)
Имаш среќа шо не ти го банувале меинот, се знаеше дека ќе ти отидат мултите. Али знај дека сеа си им на нишан. Пази шо праиш :)
--- надополнето: Oct 29, 2011 2:56 PM ---
Турско државјанство си земаш..По 350 произведувам јас,тогаш кога уложуев немаше ништо попаметно,вака барем си го зголемив профитот,сеа уште сториџ да си изградам со 9 000 место и после собирам злато за ку5 тенкара..
Али државјанство никад. Се убив чекајки пред некое време за државјанство. Ај ќе пробам пак па ќе видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom