Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се занимава некој со мулти, ќе молам да направи едно преку мој реферал, уште еден ми фали за медал. :)

http://www.erepublik.com/en/referrer/Filip+Ang

И нека ми прати по пп или овде линк од профил да му пратам леб за побрзо да дојде до 10 левел.
Фала однапред :)

вадете сите то оружјата......вечер треба да си рамниме сметки

нови жители денеска 603 алал нека ни е :salut:
туку дај некој нека каже од тие што знаат повеке како се користи болница кога има и сл

Ај кажете како можи да се помага со леб и дали се доволно 70 тенка или да го трошам целото злато што го имам ?

брат 70 тенка имаш ?:vozbud::vozbud: многу се
кој левел си зависи-инаку јас злато на борби не трошам

брат 70 тенка имаш ?:vozbud::vozbud: многу се
кој левел си зависи-инаку јас злато на борби не трошам

Experience level 20, а Economy Skill level 8 (master) бтв ги пишам двеве пошо на двеве пишува левел па незнам кој е точно :D... и ај кажи ми дали можи да се надополни енергија одкако ке ти се појави известување кај храната што е дека неможи се до следниот ден???

мислам дека новиот ден можеш да надополниш...јас вчера така...иако имав да се нагнетам :)

мислам дека новиот ден можеш да надополниш...јас вчера така...иако имав да се нагнетам :)

Да знам дека можам да надополнам новиот ден прашањето ми беше дали има некој начин да се надополни без да се чека следниот ден. Сепак фала на одговорот!!!

само со злато или со енерџи бар можеш да надополниш откако целата 300хп ти е искористена

Јас сум МАКЕДОНЕЦ, побарав македонско државјанство но не добив, моментално живеам во Софија. Чаре некое? 19ти левел сум иначе.

Сакам да донирам леб на народов, како да го напрам то ? :)

Сакам да донирам леб на народов, како да го напрам то ? :)

Одиш кај мене на профил.. (specanz) .и горе десно до АДД за пријателче ти пишуе Donate кликаш таму и фураш даље..иначе прати ми го мене лебот шо имаш у план да го даваш па јас ќе го препратам низ нашата паравоена единица:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom