Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Одиш кај мене на профил.. (specanz) .и горе десно до АДД за пријателче ти пишуе Donate кликаш таму и фураш даље..иначе прати ми го мене лебот шо имаш у план да го даваш па јас ќе го препратам низ нашата паравоена единица:salut:

Ти пуштив 200 q1 леба.:helou:

Ромпер после вчерашната битка
facepalm.jpg

незнам зошто го хејтате толку плато или админите. Ја баш ги сакам пошо ми купуваат жито за 0.3, q5 tenkovi za 25.5... :)

зашо мене никад не ми купуваат -.-

Како бе не ти купуваат? Стави понуда по онаа цена шо е на default или макар еден 0.01 МКД поефтино. Може понудата ќе ти стои цел ден на пазарот додека се продаде се, ама цел ден малку по малку ќе ти откупуваат и на крај се ќе ти откупат. Проверено.

Ја веќе недела дена Q1 лебот (околу 390 парчиња на ден) го продавам по 0.65 иако цената му варира од 0.50 до 0.61 максимум.

Како бе не ти купуваат? Стави понуда по онаа цена шо е на default или макар еден 0.01 МКД поефтино. Може понудата ќе ти стои цел ден на пазарот додека се продаде се, ама цел ден малку по малку ќе ти откупуваат и на крај се ќе ти откупат. Проверено.

Ја веќе недела дена Q1 лебот (околу 390 парчиња на ден) го продавам по 0.65 иако цената му варира од 0.50 до 0.61 максимум.
лол интересно...

Абе информиран е некој ќе има ли војна со гејциве.Цел ден чекам да пчне војнава.Мава на психа :):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom