купено!Продавам Q5 куќа. Ако има некој заинтересиран, ПП.
Ако не си барем colonel со бар 9 или 10 стренгхт минимум,џабе ќе трошиш пари за q5 оружје.Ако сакаш да се бориш,а послаб си,поефикасно ти е со q3 оружја да се бориш.Плус ќе имаш повеќе пари,да се бориш со велнес бокс.Купувам q5 оружја, доставете ми цени...
colonel / 8,08 strАко не си барем colonel со бар 9 или 10 стренгхт минимум,џабе ќе трошиш пари за q5 оружје.Ако сакаш да се бориш,а послаб си,поефикасно ти е со q3 оружја да се бориш.Плус ќе имаш повеќе пари,да се бориш со велнес бокс.
Можеш да се бориш со q5,не си толку слаб,но поислплатливо ти е сега за сега со q3 да маваш.Според тоа што ми го кажа би требало околу 100,110 да можеш да дадеш со q3,а со парите што ќе ги заштедиш од купување q5 оружје(во просек ку5 оружја се 1 до 1,5 голд)можеш да си дозволиш еден или два велнес бокса.colonel / 8,08 str
без оружје-95wellness = 21 dmg
q5-95wellness = 121 dmg
ќе видам со q3 како иде...иначе...wellness box - 10 wellness = 2g? не се исплати
97dmg со q3Можеш да се бориш со q5,не си толку слаб,но поислплатливо ти е сега за сега со q3 да маваш.Според тоа што ми го кажа би требало околу 100,110 да можеш да дадеш со q3,а со парите што ќе ги заштедиш од купување q5 оружје(во просек ку5 оружја се 1 до 1,5 голд)можеш да си дозволиш еден или два велнес бокса.
Јас, Toneh, изјавувам дека во замена за 36 златници, ќе ти префрлам 1 (со букви: една) Q5 куќа.Јас сум заинтересиран, ти давам 36 злато за куќата.
Ќе потпишуваме некаков договор, или незнам ти што? За да бидеме сигурни дека нема да зафркне некој?