А
Ајсшутер
Гостин
Неможе на истиот, дај друг и ќе ти ја префрлам и лозинка ќе ти пратам после ќе си смениш ..епа можи ко така. Можи на истиот маил од акаунтот така?
Неможе на истиот, дај друг и ќе ти ја префрлам и лозинка ќе ти пратам после ќе си смениш ..епа можи ко така. Можи на истиот маил од акаунтот така?
На акаунтот.kaj da ti doniram?
doniranoНа акаунтот.
за тие пари можам да купам 108 Q1 ORUZJA = 1 GOLD !
за тие пари можам да купам 10
Можеш да купиш Ален само не да ги мењаваш обично валутите туку преку MM да не одиш во - така, клик да видиш колку се цените.Ај купи да видам за 1 голд 10 оружја... Ако купиш имаш 1 голд од мене, ама ако не купиш ти мене 1 голд сакаш? може?
другар провери ги цените во Ирска и Сингапур па давај вакви понуди:smir:Ај купи да видам за 1 голд 10 оружја... Ако купиш имаш 1 голд од мене, ама ако не купиш ти мене 1 голд сакаш? може?
И што, ќе си купи он 10 оружја, ќе ти каже дека за 1 голд ги купил, и ем ќе си ги користи тие оружја, ем пари ќе си добие од тебе. Не може така да направи?
Туку ај не се расправајте за глупости, на кого му одговараат понудиве, нека се договори со тој што нуди, ако не ви одговораат, нема што да се расправате околу нив.
Друже , постојано висам на по чатовиве, српскиот , хрватскиот и др... Најчесто се продаваат по 0.12 голд, а ако начекаш некој може и по 0.11 или 0.115... За да купиш 10 оружја за 1 голд треба цената да биде 0.1 голд што не е исплатливо во секој случај...другар провери ги цените во Ирска и Сингапур па давај вакви понуди:smir:
Немам намера да го лажам за да ќарам пари од него ама нека провери прво како одат цените на пазарот па нека дава понуди
Во последниве денови цените нагло им паднаа. Во одредени земји нема војни и има вишок на оружја па се продаваат многу ефтино, ако сте прекупци начекајте таква земја и купувајте кога ќе бидат најефтини. Исто така можете да одите на форумот на ерепублик таму ќе најдете луѓе кои продаваат 10xQ1 за еден злато. Инаку многу е исплатливо да купуваш 10xQ1 за еден злато, отколку 8 или 9.Друже , постојано висам на по чатовиве, српскиот , хрватскиот и др... Најчесто се продаваат по 0.12 голд, а ако начекаш некој може и по 0.11 или 0.115... За да купиш 10 оружја за 1 голд треба цената да биде 0.1 голд што не е исплатливо во секој случај...
П.С Некои неможат да си дозволат да нудат 7 ку=1 голд , најчесто фирмите кои се лоцирани во Индонезија, Русија, Унгарија...
Нормално дека во Сунгапур ќе биде поефтино, кога нема кој да го купува..
ja sum preprodavac i da vi kazam deka e mnogu tesko da najdes tolku eftini oruzja najeftini momentalno se vo kina 0.11 gold edno vreme bea 0.09 vo kina