Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.374
- Поени од реакции
- 4.918
A e-mail za confirmacija da mi stignese nekogas?
прати им емаил на confirmation@erepublik.com дека не ти стигнал емаил за конфирмација,и они ќе ти го активираат акаунтотA e-mail za confirmacija da mi stignese nekogas?
готово ми стигна. FinallyBT addnete me.прати им емаил на confirmation@erepublik.com дека не ти стигнал емаил за конфирмација,и они ќе ти го активираат акаунтот
Што значи тоа, како обична битка е или има некој бонус за нив?Кpенаја resistance war бугарите
Купи си од маркет сигурно имаш пари од тоа што си работел, а бидејќи гледам дека не си се борел сигурно имаш.
пред да го напишам постов 0 имав,најверојатно некој проблем ... си купив сегаКупи си од маркет сигурно имаш пари од тоа што си работел, а бидејќи гледам дека не си се борел сигурно имаш.
кај се бореше? видин?Ми треба храна итно... Морав да се борам против востаниево и си останав на 16... Заборајв пари дека неам веќе
Мхм. Не требаше?кај се бореше? видин?
не бе, не знаев кај да се борам ама се снајдов, ги скршив со 552 инфлуенс. хехеМхм. Не требаше?
Само што те аднавhttp://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4320573 дај мене пуштете ми и адднете ме..