Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.380
- Поени од реакции
- 4.934
A e-mail za confirmacija da mi stignese nekogas?
прати им емаил на confirmation@erepublik.com дека не ти стигнал емаил за конфирмација,и они ќе ти го активираат акаунтотA e-mail za confirmacija da mi stignese nekogas?
готово ми стигна. FinallyBT addnete me.прати им емаил на confirmation@erepublik.com дека не ти стигнал емаил за конфирмација,и они ќе ти го активираат акаунтот
Што значи тоа, како обична битка е или има некој бонус за нив?Кpенаја resistance war бугарите
Купи си од маркет сигурно имаш пари од тоа што си работел, а бидејќи гледам дека не си се борел сигурно имаш.
пред да го напишам постов 0 имав,најверојатно некој проблем ... си купив сегаКупи си од маркет сигурно имаш пари од тоа што си работел, а бидејќи гледам дека не си се борел сигурно имаш.
кај се бореше? видин?Ми треба храна итно... Морав да се борам против востаниево и си останав на 16... Заборајв пари дека неам веќе![]()
Мхм. Не требаше?кај се бореше? видин?
не бе, не знаев кај да се борам ама се снајдов, ги скршив со 552 инфлуенс. хехеМхм. Не требаше?
Само што те аднавhttp://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4320573 дај мене пуштете ми и адднете ме..