Sluzbarski
Македонец
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 3.364
- Поени од реакции
- 78
јас не гледам фора....гледам дека татарите се максимални и не отепаа!!! ни претседател ни влада кај нас постои-организираност 0 !!! ќе ги гласа уште еднаш МИЛЕ
за таа патриотската мисија треба да утепаш луѓе од природниот непријател на твојата држава...А шо е фората уствари со ова тренинг војнава ?
а од кај да знајме дали наш кренал востание или е местенка ???за таа патриотската мисија треба да утепаш луѓе од природниот непријател на твојата држава...
ако ја исполниш мисијата се добива 50 сила и требаше да биде војната за исполнување на мисиите само...
ама некој наш кренал востание ви јазд и овие се наљутиле...
Пишува кој го кренал во самиот регион (кај што има со кого граничи, какви ресурси има и сл...) Resistance War active - Started by Oliver Shambevskiа од кај да знајме дали наш кренал востание или е местенка ???
сигурен си дека другар ти не е БГ?Пишува кој го кренал во самиот регион (кај што има со кого граничи, какви ресурси има и сл...) Resistance War active - Started by Oliver Shambevski
лол. може е некој андеркавер шпиун... или некое wannabe бебе херојче... како и да е, македонски профил е.сигурен си дека другар ти не е БГ?
Скрипти користат и грците у бугарите,едно време "штрајкуваа" Турците али сега се вратија да играат. Ако планираш да играш,регистрирај се преку нечив линк ( пример еве преку мојов ) xDАбе што слушам дека Грциве им кажале некои финти и некој тип на пачови на Бугариве и цел Балкан го овоиле истото им се десило на Турците и они се налутиле и не играат.Не ја играм играва туку ми кажа еден другар за ова па сеа ако може да ми кажете колку е точна?
Парите вратени...фала многу!Ете.
Ми требаат мене.имам 10 пушки така да ако му требаат на некој за мисија нека пиши
Ми требаат мене.