831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 6.955
- Поени од реакции
- 12.566
А ти стасаа? пошто нешто гледам сменето бугарско знаме...не ја следам играва.Фала многу
А ти стасаа? пошто нешто гледам сменето бугарско знаме...не ја следам играва.Фала многу
Стасаа, се кренав на 100 и мавав против Бугариве, колку шо можев мавав, ама излеа ќе го земат и западниот дел од Македонија и целосно ќе не окупираат.А ти стасаа? пошто нешто гледам сменето бугарско знаме...не ја следам играва.
+15 оружја и 8 тикети ми требаат за мисија ако некој е расположен одма ги враќам
Голјама м'ка, голјамо чудо..ај сиктир. јаз'к за всичките изјавленија и напомнјане да се д'ржим добре с еМакедонците. То как да се д'ржиш добре с хора, които вместо удоволствие и забавление от тази игра си избиват комплексите...како да се самоубијам? :nesum:
Бугарско знаме ми стои бе.. сакав да се селам, не можам...сите карти у левови се мамата нивна татарска...
Леле, леле извињавјам се господин увреџен и повреџен. Ај бркај работа и не туку ме цитирај за паметен да се праиш..Голјама м'ка, голјамо чудо..ај сиктир. јаз'к за всичките изјавленија и напомнјане да се д'ржим добре с еМакедонците. То как да се д'ржиш добре с хора, които вместо удоволствие и забавление от тази игра си избиват комплексите...
Иронијата е излишна...злобата ти оште повече...Леле, леле извињавјам се господин увреџен и повреџен. Ај бркај работа и не туку ме цитирај за паметен да се праиш..
Незнам баш кој избива комплекси на играта....Голјама м'ка, голјамо чудо..ај сиктир. јаз'к за всичките изјавленија и напомнјане да се д'ржим добре с еМакедонците. То как да се д'ржиш добре с хора, които вместо удоволствие и забавление от тази игра си избиват комплексите...
Напрај рефреш ко ќе ти даде болдираното. Ако нејќе и тогаш уклучи се покасно. Некој баг веројатно е.не можам да сработам денес, њтф...
Кликам на тоа да работа, ме насочува кон страната за да одберам со колку процени да работам и после ми вика:
Page not found (404)
The page you are looking for has not been found. However, if you believe that life isn't fair and the page should be at this address, you can try again whenever you wish.
Не те разбирам, доаѓам на форум, си пишувам што си имам и таму некој од Велико Трново ми продава муда за бубрези??? А бе ај не заебавај.... Мислам.. ај не се замарај да ме цитираш, освен ако не си запнал ти да си лечиш комплекси тука...Точка! Ај путуј сега...Иронијата е излишна...злобата ти оште повече...
Не се секирај и кај тебе утре ќе стои бугарско знаме... инаку ќе ти ја намалам платата на минимална за да не им плаќаме данок на бугариве е сега разликата или ќе ти ја давам како донација или ќе честам кафе, пијачка..... одбери тиА ти стасаа? пошто нешто гледам сменето бугарско знаме...не ја следам играва.
направи прво delete history па пробај пак, мене вчера така ме зафркаваше маркетотне можам да сработам денес, њтф...
Кликам на тоа да работа, ме насочува кон страната за да одберам со колку процени да работам и после ми вика:
Page not found (404)
The page you are looking for has not been found. However, if you believe that life isn't fair and the page should be at this address, you can try again whenever you wish.
:pos2: Работи им со многу малку здравје во нивните фирми и после со бугарските пари купувај злато... тоа ни е тактиката додека не престанат да штрајкуваат Турците ваљда. Ако толку па не можеш да го истрпиш бугарското ропство ќе мора да работиш 2 дена зашто една карта е 14 лева, со останатите купи си леб и сели се. Може исто ако се најде некој со поголем левел и повеќе пари да ти донира карта... ако има такви тука.како да се самоубијам? :nesum:
Бугарско знаме ми стои бе.. сакав да се селам, не можам...сите карти у левови се мамата нивна татарска...