Erepublik - помогнете на еМакедонија

F

FuckYouAll

Гостин
А ти стасаа? пошто нешто гледам сменето бугарско знаме...не ја следам играва.
Стасаа, се кренав на 100 и мавав против Бугариве, колку шо можев мавав, ама излеа ќе го земат и западниот дел од Македонија и целосно ќе не окупираат.:toe:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
5 оружја и 8 тикети ми требаат за мисија ако некој е расположен одма ги враќам

Б

Бат Елохим

Гостин
како да се самоубијам? :nesum:
Бугарско знаме ми стои бе.. сакав да се селам, не можам...сите карти у левови се мамата нивна татарска...

Член од
2 март 2009
Мислења
18
Поени од реакции
0
Бугарско знаме ми стои бе.. сакав да се селам, не можам...сите карти у левови се мамата нивна татарска...
Голјама м'ка, голјамо чудо..ај сиктир. јаз'к за всичките изјавленија и напомнјане да се д'ржим добре с еМакедонците. То как да се д'ржиш добре с хора, които вместо удоволствие и забавление от тази игра си избиват комплексите...

Б

Бат Елохим

Гостин
Голјама м'ка, голјамо чудо..ај сиктир. јаз'к за всичките изјавленија и напомнјане да се д'ржим добре с еМакедонците. То как да се д'ржиш добре с хора, които вместо удоволствие и забавление от тази игра си избиват комплексите...
Леле, леле извињавјам се господин увреџен и повреџен. Ај бркај работа и не туку ме цитирај за паметен да се праиш..

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
не можам да сработам денес, њтф...
Кликам на тоа да работа, ме насочува кон страната за да одберам со колку процени да работам и после ми вика:

Page not found (404)

The page you are looking for has not been found. However, if you believe that life isn't fair and the page should be at this address, you can try again whenever you wish.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Незнам баш кој избива комплекси на играта....
И ако сакаш да пишуваш на форумов,пишувај Македонски !

--- надополнето ---

Кликам на тоа да работа, ме насочува кон страната за да одберам со колку процени да работам и после ми вика:

Page not found (404)

The page you are looking for has not been found. However, if you believe that life isn't fair and the page should be at this address, you can try again whenever you wish
.
Напрај рефреш ко ќе ти даде болдираното. Ако нејќе и тогаш уклучи се покасно. Некој баг веројатно е.

Б

Бат Елохим

Гостин
Иронијата е излишна...злобата ти оште повече...
Не те разбирам, доаѓам на форум, си пишувам што си имам и таму некој од Велико Трново ми продава муда за бубрези??? А бе ај не заебавај.... Мислам.. ај не се замарај да ме цитираш, освен ако не си запнал ти да си лечиш комплекси тука...Точка! Ај путуј сега...

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
А ти стасаа? пошто нешто гледам сменето бугарско знаме...не ја следам играва.
Не се секирај и кај тебе утре ќе стои бугарско знаме... инаку ќе ти ја намалам платата на минимална за да не им плаќаме данок на бугариве е сега разликата или ќе ти ја давам како донација или ќе честам кафе, пијачка..... одбери ти

Page not found (404)

The page you are looking for has not been found. However, if you believe that life isn't fair and the page should be at this address, you can try again whenever you wish.
направи прво delete history па пробај пак, мене вчера така ме зафркаваше маркетот

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.485
Поени од реакции
6.874
аман бе и тука ли дојдоа, како муви на гомно се. пролив имам од нив....

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
:pos2: Работи им со многу малку здравје во нивните фирми и после со бугарските пари купувај злато... тоа ни е тактиката додека не престанат да штрајкуваат Турците ваљда. Ако толку па не можеш да го истрпиш бугарското ропство ќе мора да работиш 2 дена зашто една карта е 14 лева, со останатите купи си леб и сели се. Може исто ако се најде некој со поголем левел и повеќе пари да ти донира карта... ако има такви тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom