Episodes

Чудно што серијата има ваков мал интерес на Кајгана, баш е добра..различна..оригинална

Да ама некако не сум задоволен од првите две епизоди во втора сезона. Слабо мрда дејствието, а сезоната е кратка. Фалат нови ликови според мене, а фали и приказна. Се надевам на подобрување.

умрев кај сцената во која Мет ја имитираше глувата девојка во последната епизода

^ Таа сцена и сцената со приглупата плавуша кога е на "читањето".

Другото е се "мех", некако серијава сака да биде слична на Extras, само без celebrity guest stars...не бива некако.

Сега само што ја почнав серијава.
Од 1 епизода гледање мислам дека е интересна. Англиски хумор е секој пат интересен. Од една епизода успеа да ми предизвика неколку chuckles така да (y).
Глумицата баш и не ми се допаѓа нешто. Ем можеле да одберат некоја поатрактивна ем многу брзо збори британски човек да се мачи да ја разбере.
Штом ми се допадна епизодава а воопшто и го немаше Џои (he is still Joey for me) претпоставувам дека и другите еп. се добри.

Последниве две епизоди имаа рефенци на Friends и Joey. :)
Ама некако паѓа со квалитет серијата, слаба содржина...

некако се едно исто ми се врти, нешто во стил американциве ќе истресат нешто глупо, британциве: really?... и така во круг се врти, единствено Мет колку-толку ја оживува серијата, ако продолжат вака ќе им се случи истата судбина како на PUCKS :D

инаку типкава ми е најјака, цело време како лимони да жвака :D

35a9jlf.jpg

Ја изгледав првата сезона. Последната епизода беше најдобра се надевам дека така ќе продолжат и во втората :)

Friends guest star да се става во спојлер да не им расипуваме :)

Само што ја изгледав јас. Како што нема што да се гледа летово, ова испадна доста добро иако втората сезона беше далеку подосадна од првата. Во првата имаше моменти кога се смеев како што не сум се смеел одамна, а во вторава ништо.
И фали некоја приказна на серијава, нешто да ја тера напред.
За трета сезона да не се знае нешто?

Толку беа очајни оваа сезона што мораше и цицки да се покажуваат за да кренат рејтинг... некако не ми се верува дека ќе ги продолжат, ама ќе видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom