ЕП ракомет - Prosecni kladionicar fantasy

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Прав македонски просечни кладионичар ебате, врска немаат кој каде игра само коефициентите ги гледаат и фаќаат повеќе од некој шо прати спорт секој ден. :ban:
Дечко, напротив, јас сум од оние што не влагаат у кладиона, зимаат билтен кога одат кај другар (зошто другарот кој е коцкар го напиња да пише нешто), пишува и гаѓа а просечниот кладионичар игра според информациите и сознанијата што ги има, прати коефициенти, гледа повредени и на крај, ништо :D

Него, до кога мора да се пишат типовите? :)

Дечко, напротив, јас сум од оние што не влагаат у кладиона, зимаат билтен кога одат кај другар (зошто другарот кој е коцкар го напиња да пише нешто), пишува и гаѓа а просечниот кладионичар игра според информациите и сознанијата што ги има, прати коефициенти, гледа повредени и на крај, ништо :D

Него, до кога мора да се пишат типовите? :)

Стандард, до почетокот на првиот меч а тој е во петок 16,00ч. :D

Ииии да сибам векот, финале влегов, вака да фатев спортска последниве неколку денови ќе правев журка, а јас дупка на по една паѓам, е тоа е типичен кладионичар, игра народњаци и плачи оти не можи да стани чорбаџија.
Ме боли глава денес, ќе типувам од утре натаму, денес ми ебаа пиперот и македонците и џерманците ги имав 51.5+.[DOUBLEPOST=1453938072][/DOUBLEPOST]П.С ми се пренесуваат бодовите во финалето или од нула почнувам против земјаков?

Иии до битка за бронза сум стигнал еј:pistoldz: Мислев катастрофа ќе биде вториот круг пошто дополнителните критериуми ме утепаа, кога тоа јас втората група скоро све сум погодил:uzi:Педерска работа испадна, нашата група партали направи, ние првите тројца во групата 2 сме подобри од првиот во групата 1 :pos:
@Peja989 брат не се откажувај сеа пред крај, како Норвешка може ќе бидеш, од нигде никаде во битка за медал:D Идеме до крај:duel:
П.С @ElNinho има некое признание за најдобар напредок?:cool:

40 поени иам. У другата група би било прво :pos: .. не е фер :(

Igor ќе најдеме мотивација за биткава за 5то?:D

40 поени иам. У другата група би било прво :pos: .. не е фер :(

Igor ќе најдеме мотивација за биткава за 5то?:D
Остај тоа што ќе си бил прв, јас од Сабјата препишував и на крај јас се борам за 5-то место он испадна :pos::pos::pos:

Ќе најдеме зошто да не :D Сакам да видам дали ќе погодам некоја утакмица без препишување :icon_mrgr:

Ептен интересно ова (y) Се надевам ќе остане традиција, стално да играме вака, а препорака да се прошири и на други спортови, пред се фудбал и кошарка, а не треба да ја прескокниме ниту олимпијадата (y). Интересна завршница, некои се вратија од мртвите, некои со доста поени не успеаа да се пласираат повисоко, шта је ту је :P. Ако гледаш така и Данска имаше 7 бода па испадна за во 1/2 :LOL: Една забелешка имам само, претходно беше кажано дека полуфиналисти и третопласирани ќе се бодуваат со 3 бода, а во табелата е сметано дека се 2 бода. Не дека ќе го сменеше крајниот пласман тоа али едно потсетување за ЕХФ, дали е ненамерно тоа или отпосле е одлучено со анекс :ROFLMAO: да знаеме сигурно како ќе биде сега.
Ќе беше уште поинтересно да имаше секој влог по 200 ден, па да имаше еден убав фонд од 3800 ден и ќе се делеше на крај пример 1800 ден за прво, 1200 за второ и 800 за трето, ама кој ќе го организира сето тоа, глупо е со физички пари и трансакциски, да имаа сите онлајн сервиси за плаќање, како на пример Револут супер ќе беше.

Ајде бре мишеви шта сте се сакрили :LOL: Ве нема да типувате. Ајде јас да го скршам мразот ако ништо друго ќе имам предност при нерешен резултат:

Натпревари за типување:
Полска - Шведска..............................................................1
Франција - Данска..............................................................1
Норвешка - Германија.......................................................1
Шпанија - Хрватска............................................................2

победник во финале, победникот од:
Норвешка/Германија - Шпанија/Хрватска.......................Хрватска

победник во меч за 3 место, поразениот од:
Норвешка/Германија - Шпанија/Хрватска......................Германија

Скор на играчи (во двата меча вкупно):
Руне Дамке 11,5 -
Мануел Штрлек 11,5 +
Валеро Ривера 11,5 -

Скор на играчи (во еден меч):
Михаел Јурецки 6,5 -
Никола Карабатиќ 6,5 -
Микел Хансен 6,5 +

Со среќа на сите во завршницава, беше интересно :oeoeoe:

Критериумите за бодување на фиксовите се исти. За првите четири натпревари типувате со 1X2. Во играта „победник во финале“ немате право на изигран X туку го погодувате победникот и тоа ви носи по 3 поени.

Натпревари за типување:
Полска - Шведска 2
Франција - Данска 2
Норвешка - Германија 1
Шпанија - Хрватска 1

Норвешка/Германија - Шпанија/Хрватска Шпанија

Норвешка/Германија - Шпанија/Хрватска Хрватска

Руне Дамке 11,5 -
Мануел Штрлек 11,5 +
Валеро Ривера 11,5 +

Михаел Јурецки 6,5 -
Никола Карабатиќ 6,5-
Микел Хансен 6,5 +
Земјаков ме превари за малку, еве од мене набрзинка без мислење.

Натпревари за типување:
Полска - Шведска 2
Франција - Данска 2
Норвешка - Германија 1
Шпанија - Хрватска 2

Норвешка/Германија - Шпанија/Хрватска - Норвешка

Норвешка/Германија - Шпанија/Хрватска - Германија

Руне Дамке 11,5 -
Мануел Штрлек 11,5 +
Валеро Ривера 11,5 -

Михаел Јурецки 6,5 -
Никола Карабатиќ 6,5 -
Микел Хансен 6,5 -

Натпревари за типување:
Полска - Шведска 2
Франција - Данска 1
Норвешка - Германија 2
Шпанија - Хрватска 1

Норвешка/Германија - Шпанија/Хрватска Шпанија

Руне Дамке 11,5 -
Мануел Штрлек 11,5 +
Валеро Ривера 11,5 +

Михаел Јурецки 6,5 -
Никола Карабатиќ 6,5 -
Микел Хансен 6,5 -

Натпревари за типување:
Полска - Шведска 1
Франција - Данска 1
Норвешка - Германија 1
Шпанија - Хрватска 2

Норвешка/Германија - Шпанија/Хрватска Германија

Руне Дамке 11,5 -
Мануел Штрлек 11,5 +
Валеро Ривера 11,5 +

Михаел Јурецки 6,5 -
Никола Карабатиќ 6,5-
Микел Хансен 6,5 -

Capture.JPG

Исходот од натпреварите за медал. :D

Честитки до @bobipp за шампионската титула, @Кеплер е сребрен, @Peja989 не се пријавил па бронзата му ја предал на @Monte, додека во битката за петтото место @|gor го совлада @Liverpool_4ever .

Се надевам ви беше забавно, па се гледаме на следно големо натпреварување со слична игра можеби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom