ЕП ракомет - Prosecni kladionicar fantasy

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Јас па по паметот на Коњаникот одам :pos:

у последен напад промашија Русите за x да си ја фанев. Море ова КеплерОВ среќа имање ццц :cautious::LOL::LOL:

Франција - Белорусија 1
Македонија - Хрватска 1
Полска - Норвешка 1

Франција - Хрватска 1
Македонија - Норвешка 1
Полска - Белорусија 1
Македонија - Белорусија 1
Франција - Норвешка 1
Полска - Хрватска 2

Германија - Унгарија 1
Шведска - Русија 2
Шпанија - Данска 1

Германија - Русија 1
Шпанија - Унгарија 1
Шведска - Данска 2
Шведска - Унгарија 1
Германија - Данска 2
Шпанија - Русија 1
Јас па по паметот на Коњаникот одам :pos:

А да не коментирам за дополнителните типови, еден нема да погодам :pos::pos::pos:

Capture.JPG

Вака изгледа табелата по скоро пола од натпреварите. Monte и Кеплер имаат најдобар скор во втората рудна, по 17 поени со само една промашена утакмица плус погоден Х. Затоа првиов од претпоследно место изби на второ и борба за медал а другиов изгради убедлива предност. :D

е да ти го ебам јас Житников или како се викаше. Да погодеше за нерешено , јас 34 , Кеплер 34 , вака сеа сликај се :D

Јас сум заборавил што сум ги играл, после видов сум ги погодил иксот и Данска 2 со Шпанија:cautious: (дури ни мене не ми се верува дека сум ја погодил:D). Ама лом ќе ме направат дополнителните со стрелци и пенали:facepalm:

Хахахахахаха мене ако ме прашаш, не знам ни по три играчи од репрезентацииве, успеав за бронза да се борам. @Monte брат, можам да ти ја предадам бронзава, не ја заслужувам :D

Хахахахахаха мене ако ме прашаш, не знам ни по три играчи од репрезентацииве, успеав за бронза да се борам. @Monte брат, можам да ти ја предадам бронзава, не ја заслужувам :D

Прав македонски просечни кладионичар ебате, врска немаат кој каде игра само коефициентите ги гледаат и фаќаат повеќе од некој шо прати спорт секој ден. :ban:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom