ЕП 2016 - Група Д (Шпанија, Чешка, Турција, Хрватска)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе ја заврши групата на 1-та позиција?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Не е Дел Боске слаб селектор, никој не ја спори неговата класа, ама дека направи пар дебилни одлуки околу составов тука нема дилема.

Конечно. Сосема заслужено.

Многу добар фудбал играат Хрвативе, јас мислев Турција извади ептен слаба партија па Хрвативе изгледаа многу јаки ама еве ги и Чесите не поминуваат ништо подобро.

Конечно утакмица со добро темпо. Џабе да имаше и два гола ако се влечеа и овие по терен ко претходните. Се игра брзо и тоа е тоа што барам у фудбал.

Хрвативе ептен добри, стварно би ми било ќејф да стигнат далеку, па дај Боже и да освојат.

Досега Хрвативе најдобри на првенството...бар во една и пол утакмица.

На Чесиве не им се игра, не знам зашто се замарале да се квалификуваат.

На Чесиве не им се игра, не знам зашто се замарале да се квалификуваат.
Толку им е силата бе брат. Не е толку лесно да ги пикнеш Хрвативе у шише.
Има разлика од Чешка до останатите кои разочараа до сега. Може немаат шанса, како што реков толку им е силата. Ама барем пробуваат да играат фудбал, играат брзо. Не ко другиве, у 10-та минута чуваат време и аут изведуваат по 2 минути. Затоа и реков дека ова е најдобра утакмица до сега, пошто и двете репрезентации играат брзо. Е сега јебига, Хрватска е две класе боља од Чешка.

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

многу јасно, ја ги пофалив (во погрешна тема и тоа) и си примија гол лагано :D

Е сега Хрватите ќе си добијат дисквалификација.[DOUBLEPOST=1466185769][/DOUBLEPOST]Вида :shook:

Последно уредено:
ХА ХААААААААААААА дупи !!! Многу у облаци не чини.... немам ништо против Хрватите ама мило ми е ради тоа што се деси на трибините, нека им кисне малу :D

Well there it is. The most балканштина thing I'll ever see.

Aли ако, Чесиве ми се ептен симпатична нација се надевам ќе стигнат до нокаут фазата.

оти бе, шо ти требаше да да пишиш дека играле најубо
:несвест:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom