ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Швајнштајгер го вади дури во 80та! :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Требаше да почека уште малце можда ќе ја решеше..

го нема намирисано џоџола Лев денеска изгледа, не фатила мајата

Sent from my E560 using Tapatalk

Spored mene od vremeto na ovie so gi nabroja nemale pojaka repezentacija od momentalnava. Vikas samo Pogba a?a tuka e Grizman Loris pa i Pajet.

Гризман братот го забораив. Додуша споредено со тој очајот од пред 6-7 години, да покомплетна екипа се.

Просечен македонец за финалето:

...цигани бе..може да изгубат двете?

Oва французиве уплав од Ноер имаат, еднаш не шутнаа у гол :icon_lol:

Се покажа па и Ноер ептен на вториот гол

Фан фект: Голов на Гризман беше единствен примен гол на Нојер од игра цело првенство.

Али вака така...тимов на Франција иако не игра "flashy" лесно е некој да ги смета како "ех ќе изгубат кај и да е" репрезентација...на домашен терен ебаваат мајки Французиве. У комбинација што се најефикасна екипа на цело ЕП? Заслужени шампиони би биле! Имаат дадено во моментов 6 повеќе голови од Германците на ЕП и некој ќе каже "Ех...ништо не играа цело ЕП.."

А и ова е врв на Француската репрезентација после времето на Зизу. Можда им фали лидер ( а можда и не? подобро им е вака можда? Ху ноус..) ама имаат збир од играчи во најдобри години! Па да се погодат 5-6 играчи кој што се во животна форма не е лесна работа. Дешамп башка е сосема солиден тренер.

Се освен титула на Франција ќе ми биде шок особено што Португалија буквално нема ништо добро за нив. Да кажеш добро се браант....не е така. Добро напаѓаат......не е така.....еден играч ги вади......пак не е така.....0 позитивни работи имаат Португалциве.

Криво м ие само што пак Франција ќе освои титула на домашен терен и ќе испадне дека Платини им наместил да им биде полесно а на друг терен можда би го јаделе у 1/4 финале...ама то е....

Капа долу Французи!

П.С. Pred eden mesec napadnati bea od ISIS i placea a sega ke se raduvaat na titula?!?! TOA ILUMINATITE SVE KONTROLIRAAT !!

I sea ko ke osvoi Portugalija ovde kje imame kolektivno placenje :

Мило ми е за Франција, но реално Германците ги спотера сплет на многу несреќни околности, сите играчи кои се директни виновници за резултатов не требаа да бидат во тимот, да не беше повредата на Кедира немаше да игра Швајни, суспензијата на Хумелс и повредата на Боатенг направија одбраната по влегувањето на Мустафи да биде комедија.

Само французите да ги служи среќата и концентрацијата и во финалето, да не дозволот оние шабаните од Португалија да стигнат до неочекуван триумф.

Многу разочарани Македонци ќе има вечер, тоа се тие наши навивања, Џокович и германците :D

Финале составено од репрезентации носители на Кајгана титулата - „Ќе видите кога ќе им дојде посериозна репрезентација“ :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom