ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Не е могуќе толку среќа да се имало.

Штета за Сисоко ако остане во Њукасл. Чинам Арсенал гризат за него?

Голем кур и да освојат Португалциве, нека им е. Коа не можеш да реализираш, што има да се трескаме од земја зашто Французите не земале ебате. Нека ја истераат на пенали и што е до мене сасвим заслужено ќе си биде и да освојат.

Posto ispadnaa moite favoriti Iceland i Wales ovie slobodno nekak si ebat mamata na penali poso i dvete mi se antipaticni :P

Ова е срам за фудбалот , гомна се и двете гомна. Само курот ми скршија со 100те евра шо ги имав ставено на Германија шампион , све француско неспособно да им ебам.

Целото првенство е обична фарса и иронија , и би било перфектно ако Португалија го освои за да стави шлаг на тортата.

Бев за Франција , али по овие 90 бедни минути сакам Португалија да го земе. Роналдо колку и да не го сакам никој ама баш никој неможе и несмее да го негира како големина од играч , заслужува да земе Европско и се надевам ќе го земе па макар и шо одигра многу малце.

Погба ја прави цела игра на Франција не знам каде гледате.
Не ми се веруе дека со овој тим Франција не можат да ги тепаат циганиве без Кики кои немаат ни свој јазик - зборат бразилски.

Погба мораше многу повеќе да покаже тука. Место да биде главен играч, финале на ЕУРО, на домашен терен, му даде на Сисоко да го засени. Сисоко па, е прав пример за коњ. Нема некоја техника, или ја пука или си дава фор 10 метра и ги претрчува сите околу него. :D

И Дешамп, говедо глупо, пушти го Марсијал!!!

Погба ја прави цела игра на Франција не знам каде гледате.
Не ми се веруе дека со овој тим Франција не можат да ги тепаат циганиве без Кики кои немаат ни свој јазик - зборат бразилски.
А кој им го вметна јазикот на Бразилците??? ЛОЛ дај не се резили....

Да имаше Погба иста улога во Франција, како што има во Јувентус, можеби и ќе покажеше нешто више. Вака, тешко...

Сисоко го помешав неколку пати со Погба, повеќе од него очекував вакви потези а циганов партал

Carvallo се брза со утакмицава, пратка му стига за саат време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom