ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не е могуќе толку среќа да се имало.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Штета за Сисоко ако остане во Њукасл. Чинам Арсенал гризат за него?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Голем кур и да освојат Португалциве, нека им е. Коа не можеш да реализираш, што има да се трескаме од земја зашто Французите не земале ебате. Нека ја истераат на пенали и што е до мене сасвим заслужено ќе си биде и да освојат.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Posto ispadnaa moite favoriti Iceland i Wales ovie slobodno nekak si ebat mamata na penali poso i dvete mi se antipaticni :P

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.086
Ова е срам за фудбалот , гомна се и двете гомна. Само курот ми скршија со 100те евра шо ги имав ставено на Германија шампион , све француско неспособно да им ебам.

Целото првенство е обична фарса и иронија , и би било перфектно ако Португалија го освои за да стави шлаг на тортата.

Бев за Франција , али по овие 90 бедни минути сакам Португалија да го земе. Роналдо колку и да не го сакам никој ама баш никој неможе и несмее да го негира како големина од играч , заслужува да земе Европско и се надевам ќе го земе па макар и шо одигра многу малце.

Член од
28 март 2009
Мислења
22
Поени од реакции
38
Погба ја прави цела игра на Франција не знам каде гледате.
Не ми се веруе дека со овој тим Франција не можат да ги тепаат циганиве без Кики кои немаат ни свој јазик - зборат бразилски.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.113
Погба мораше многу повеќе да покаже тука. Место да биде главен играч, финале на ЕУРО, на домашен терен, му даде на Сисоко да го засени. Сисоко па, е прав пример за коњ. Нема некоја техника, или ја пука или си дава фор 10 метра и ги претрчува сите околу него. :D

И Дешамп, говедо глупо, пушти го Марсијал!!!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Погба ја прави цела игра на Франција не знам каде гледате.
Не ми се веруе дека со овој тим Франција не можат да ги тепаат циганиве без Кики кои немаат ни свој јазик - зборат бразилски.
А кој им го вметна јазикот на Бразилците??? ЛОЛ дај не се резили....

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Да имаше Погба иста улога во Франција, како што има во Јувентус, можеби и ќе покажеше нешто више. Вака, тешко...

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Сисоко го помешав неколку пати со Погба, повеќе од него очекував вакви потези а циганов партал

S

silmarillion

Гостин
Carvallo се брза со утакмицава, пратка му стига за саат време.

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Odmazda za Ronaldo.Zasluzuva covekot pobeda.

Kajgana Shop

На врв Bottom