ЕП 2014 - [ Втора фаза ] Група II

Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам зошто Онеста не го користи почесто Акамбре, кога евидентно е дека на Нарсис не му оди баш на овој Шампионат. А и ова другото бекче, Порт - добри офанзивни движења има детето (y).
И зш го нема Бараше на ова ЕП ?!

ПС - Копљар стандард, умоболен учинок уште на полу-време вс ФРА ! :D

Леле Игорче појма нема од коментирање почна ракометари да меша со имиња:facepalm:.Инаку натпреваров како без голмани.

Ех колку сме ние далеку од модерниот ракомет? :tapp:

Незнам за вас
ама мене натпреваров ми е срање
Ебати утакмицата без голмани и секој напад гол

Ова е готово.....Франција скоро па рутински.

Играва на Хрвативе:гомце:,игра на крила тешко,пикер,чекај бе што ли беше тоа,само пали од бековските позиции па што биде нека биде.И со самото тоа го разбранија гадниов.

Ех колку сме ние далеку од модерниот ракомет? :tapp:

Без одбрана?Хахахаха се е ок во напад ама катастрофа им е одбраната,сега само нешто почнаа да бранат голманиве.

Претераа со шутевиве, премногу индивидуална им стана играва, мада има време, уште ништо не се знае

Готово Хрватска , сега нека ја чекаат Данска во полуфинале.
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 21:44 ---
Штрлек 5/5 :cuc:

Хрвативе тиња се
Ги сметав за фаворити за финале али слабо вака само бекови играат.

Чупиќ мора малку на клупа , во лоша форма е , Хорват е далеку подобар од него во моментов.

Многу неквалитетна утакмица. Хрвативе едно чудо изгубени топки, слаба тимска игра и све на индивидуалност. Французиве малце постабилно али и они едно чудо пробивања само за нијанса подобри реализатори. Омејер сеа во второ полувреме извади добра партија.

Според утакмицава не гледам дека би можеле и Хрватите и Французиве да им парираат на Данците. Не сум баш сигурен дека Французиве лесно ќе поминат и со Шпанците.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom