ЕП 2014 - Група А (Македонија, Данска, Чешка, Австрија)

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кое место во групата ќе го освои Македонија?

• Вкупно гласачи
    162
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Новоформираната група во која сме трети :pos:, со нашава игра сме трети еј!!! :LOL:
1. Данска 4
2. Шпанија 4
3. Македонија 2
4. Исланд 1
5. Унгарија 1
6. Австрија 0

А од Унгарија па да не има спас, Исланд барем ги тепавме еднаш, Унгарија послабо.:icon_lol:
Ајде сеа имам некоја надеж,им го нема Наѓ,мада мислим дека не играше и тогаш,не ми текнуа,а и онај Перез им го нема веќе.А за гадниве го нема Стефансон,и Палмарсон гледам влече некоја повреда,како и е да мислам дека овој пат двете ќе ги скрцкаме:D.

Анкетава во темава > анкетите на институтот Павел Шатев. :icon_lol:

Се покажа како релевантна прогноза. :D

Немој некој да отварал теми, гледате дека јас и @Види Фотос сме добитниот тандем. :noze:

Многу е лошо што првите 2 ги играме со унгарија па исланд. Нашиве ко што касно палат,гарант ќе посерат една од двете кај што реално заслужуваме и можеме да дојдеме до бодови.

Ама ајде,ќе видиме со нашите ништо не се знае.

П.С. Ако веќе посерат една барем нерешено да заврши и онака имаме бод повеќе од двете,ќе се бориме да си го одбраниме 5-то место.

Мислам дека ќе успееме да извадиме две победи во наредната фаза.

Мислам дека ќе успееме да извадиме две победи во наредната фаза.

Шефе две ако тепаме, после со Шпанија би се решавало за 1/2 финале, која еуфорија би била таа. :вонзем:

Со Борко, со судиите и со среќава наша, одиме на олимписко место :ROFLMAO:

Од Унгарија ми се темни, особено после квалификациите за ОИ. :cautious:

На мене ми се темни од нив и Исланд повеќе од 15 години ама што да се прави, мора да играме:)

На мене ми се темни од нив и Исланд повеќе од 15 години ама што да се прави, мора да играме:)

Тоа се тие тимови ко Исланд и Унгарија што вечно идат на нерви.:icon_mrgr: Ама после квалификациите и целиот тој дебакл, буквално ми паѓа мрак пред очи од Унгарија. Нормално мора да играме, јас само да си се пожалам. :icon_mrgr:

Ниту еднаш во нашава македонска ракометна историја не сме ја победиле Унгарија...со "нашиве" судии сега му е мајката :D

Па добро солиден распоред. Маѓарциве лесно се победуваат со паметна игра (т.е. "лесно" ама не е нешто што не би можеле да го добиеме со 1 гол разлика), Исланд се зезнати ама пак зошто да не би можеле да ги "изненадиме", и на крај со Шпанија што биде нека биде.

Против Шпанија тешко да имаме некакви шанси за победа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom