ЕП 2014 - Група А (Македонија, Данска, Чешка, Австрија)

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кое место во групата ќе го освои Македонија?

• Вкупно гласачи
    162
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Овие Австријциве бетер и од нас биле со испраќањава :icon_lol:
1525508_10153645924790142_662700143_n.jpg

Па на Аеродром
1511503_10153655994580142_1593772715_n.jpg

Очекувања од првенството
1495493_10153655993510142_1590073524_n.jpg

Официјална песна стриктно за нив направена

И секако федерацијата издала и албум со сликички на Панини :icon_mrgr:
1503404_638517469523491_130112079_n.jpg

Се спремиле ко да се главни кандидати за златен медал, а не аутсајдери.
А незнаат дека после прва рунда ќе ги испратиме дома :pos:

Она голманчето шо скокаше како жапче ќе им брани сега?

Ова е мамка гарант, за да ги поебат Данците да играат опуштено и да не потценат. :)

Eggert nema da igra protiv Makedonija.

Tim na dancite za vo nedela:
Golmani: Niklas Landin, Jannick Green
Krila: Hans Lindberg, Lasse Svan Hansen, Casper Ulrich Mortensen
Pikeri: René Toft Hansen, Jesper Nøddesbo, Michael V. Knudsen
Bekovi: Kasper Søndergaard, Mads Christiansen, Thomas Mogensen, Bo Spellerberg, Henrik Møllgaard, Klaus Thomsen, Mads Mensah Larsen, Mikkel Hansen.

Мој тип е дека со 5-7 разлика ќе изгубеме внедела.За мене најбитна е онаа сочешка.

Мислам дека Австрија може со хендикеп да ја добие Чешка...што мислите вие?...да се оди со повисок влог тука или не? :)

Мислам дека Австрија може со хендикеп да ја добие Чешка...што мислите вие?...да се оди со повисок влог тука или не? :)
Баш напротив,ако го видиш составот на Чесите не би играл така..
Секако изненадување е можно,но сепак Чесите имаат поквалитетен тим,не знам како би победиле Австријците,па дури и со поголема разлика...
Единствена шанса им е да наметнат меч со многу голови,таа е нивната игра,брза транзиција на топка,даваат многу голоиви од контра,полуконтра,доста ги користат крилата.....
Така ги добија и Србите лани во квалификациите,успеаа да освојат 3 бод во тој двомеч,исто и со Русите,таа е нивната игра...исто продолжија и на пријателските мечеви,не знаат да играат поинаку,типичен скандинавски стил...
Немаат некои екстра бекови,најпознат играч е Силаги...
Чешка од друга страна има искусни играчи,ако ја стегнат одбраната(шо е за очекување)дека ќе одат на меч со помалку голови,тешко ќе оди за Австрија,посебно на позиционен напад...
Ако се намалат контрите немаат шанси Австријците..
При ваква игра Чесите се апсолутно во предност,имаат бекови за класа подобри од австриските,пред се Јиха....
Тежок меч во секој случај,би требало да има неизвеност,мој тип е победа на Чешка со неколку гола разлика....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom